Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vehetném rá a szüleimet...

Hogyan vehetném rá a szüleimet, hogy a barátomnál alhassak?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok. Lassan 8 hónapja vagyok együtt a barátommal, de még soha nem engedték meg, hogy ott aludhassak nála, de azt sem, hogy ő aludjon itt. Jövő héten a barátom elutazik HÁROM HÉTRE Skóciába és szeretnék nála aludni mielőtt elmegy. Már én is kértem Anyut, a barátom anyja is rátelefonált és a barátom is írt neki egy e-mailt(most Rómában van, ezért csak levélben kérte...). Anya eleinte azt mondta, hogy még gondolkodik rajta. Most azt mondta, hogy megkérdezi a nevelőapámat, hogy mit gondol...

Az a baj, hogy a nevelőapám valószínű úgysem fogja megengedni...nem indokolja meg miért, csak egyszerűen nem.

Nem értem, hogy anya miért nem aput kérdezi meg...a mostoha apámnak szerintem kevesebb köze van ehhez.

Ismerik a barátomat és az anyukáját is...

Más osztálytársaim csak 2-3 hónapja vannak a barátjukkal mégis ott aludhatnak...ezt olyan igazságtalanságnak érzem!

3 hét nekem nagyon sok idő...miért nem engednek meg előtte egy éjszakát?

Mit tehetnék?

2010. jún. 13. 21:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%
nekem 3év 8hónap után nem engedték meg hogy itt aludjon!sajnos ilyenek, de beszélj anyukáddal és nállatok legyetek hogy tudják hogy otthon vagy biztonágban
2010. jún. 13. 22:09
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem akarok hazudni...
2010. jún. 13. 22:09
 13/24 anonim ***** válasza:
75%

88%

Igen, elég konzervatív vagy. Nem minden a neveléstől függ, meg a jó családi háttértől. Van olyan ismerősöm, akinél tökéletes a család, jó a nevelés, lány mégis 14 évesen terhes lett, mert rossz társaságba keveredett. Ennyit erről.. :)

(Amúgy már kb a 11 éveseknek is van igényük a szexre...)

2010. jún. 13. 22:10
 14/24 A kérdező kommentje:

"Ha a barátodnak van pénze ennyit utazgatni miért nem béreltek hotelszobát?"

A barátomnak nincs sok pénze, a két utazást a nagyszülei fizetik mert nekik van. De az, hogy a nagyszüleinek van pénze nem azt jelenti, hogy ő is kap belőle...

2010. jún. 13. 22:11
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

nálunk is ugyanez volt énsem aludhatam ott kezdetben meg barátom sem nálunk..de azért vannak alkamak mostmár h megengedi 20leszek:Sgondolhato és mai napig nem engedi anyám h a pasim 2hetente itt aludjon ugy kb 3-4havonta ha engedi az is vmi kivételes de mivel pasim messze lakik ezért én 3napra elszoktam menni igy2öt alszok ott

am 15évesen lehet télleg korai ovlt de 8honapja már együtt vagytok ls bitti nagy a love

gyözköd anyukádat mond neki h a tesojával alszol 1 szoába ha egyáltaláán van neki:)

2010. jún. 13. 22:14
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
motelszoba??? nem szexelni akarnak, hanem aludni együtt, bár speciel nem tartom jó dolognak én se, hogy 15 évesen már túl vannak rajta
2010. jún. 13. 22:14
 17/24 anonim ***** válasza:
75%
Mond meg nekik hogy ez nagyon fontos neked,nem akartok semmi olyat csinálni.Esetleg azt is mondhatod hogy nem vele alszol hanem külön szobában.Amúgy meg ez olyan hülyeség ha valaki valakivel le akar feküdni akkor ahhoz nem kell együtt aludni és pláne nem kell hogy este legyen.Amúgy ha lenne gyerekem nem engedném én sem rendszeresen hogy együtt aludjanak de ez kivételes eset.
2010. jún. 13. 22:17
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyik kedves előző... Fantasztikus ötlet, hogy hazudjon, azzal aztán meg lehet oldani mindent. Ja, és ha kiderül, biztos bátran elengedik majd bárhová. Egyébként, kedves kérdező, légy nyugodt, akkor is, ha nem engednek el. Nem kell hisztit csapni, puffogni, mert attól nem lesz jobb. Ha komoly lány módjára elfogadod a döntésüket, és nem háborogsz, hidd el, még nőhetsz is a szemükben!

21/L

2010. jún. 13. 22:22
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 18 évesen több, mint 1 év után nem engedték meg...holott tudták h együtt voltunk már:S Merth szerintük ez ilyen idősen nem megengedett,megh mit gondolnak róla a szülei (jelzem: a srác tesójának a csaja mindig ottaludt)...agyam eldobom. sajna nekünk (nekem és egyik tesómnak se) soha semmivel se sikerül meggyőznünk őket. pedig 40 eleje, közepe a koruk.

19/L

2010. jún. 13. 22:23
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

Jézusom! Akkor én is konzervatív vagyok. Én 15 évesen éppen túl voltam az első csókon... 9 óráig mehettem el valahova... És nem éreztem túlzásnak, elég liberális szüleim vannak, én most is úgy gondolom, hogy ez a normális. Egy 15 éves lány ne mondja már, hogy elég érett a szexre... Kislány, majd 15 év múlva gondolj erre vissza, most ne is reagálj az írásomra.

32 éves vagyok és nő (hála istennek 2 kisfiam van!)

2010. jún. 14. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!