Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan segíthetek az Adult-Bab...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segíthetek az Adult-Baby pasimnak, hogy jobban érezze magát? Depressziós, gyerekkor hiánya van. Nemrég vallotta be nekem hogy mi a helyzet vele. Engem mindig is érdekelt a téma, nagyon érdekesnek tartom az ilyen embereket.21f

Figyelt kérdés
ő egy kifejezetten jószívű ember. nem perverz, nem coprophile, leginkább regressziós játékokat szeret, de eddig nem mutatta ezt ki. nekem nagyon erőteljes, maszkulin személyiség jegyeket mutatott eddig, de valójában belül egy kisfiú. hogy tudok segíteni neki hogy jobban érezze magát? eléggé depis.
2017. márc. 2. 17:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát hadd érezze magát gyereknek.

Nem tudom mire vágyik, de játszatok, nézzél vele mesét, vagy bármi gyerekes dolgot amire vágyik

2017. márc. 2. 22:50
 12/15 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat, utolsó jó ötlet, de nem tudom ezt hogy szervezzem meg.
2017. márc. 2. 23:06
 13/15 anonim ***** válasza:
83%

Hát beszélgess vele ;) elmondod neki,hogy téged ez nem zavar és érdekesnek is találod

utána kérdezd meg hogy milyen dologhoz lenne kedve. :)

2017. márc. 2. 23:27
 14/15 anonim ***** válasza:
73%
Attol fogja jobbam erezni magat ha nemlesz depresszios (gondolom az logikus..) es. Az elottem szolo is errejavasolt szakemnert, nem a Baba szindromajara hanem a depressziojara, mert a depresszio betegseg es gyogyithato is (nem gyogyszerrel, azt ense tamogatom) de egy profi segitsegevel feloldani a gondjait h elmuljon a depresszio, az mar egyepkezlab otlet lehet
2017. márc. 3. 09:18
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
az összes férfi belül egy bömbölő kisgyerek, akinél sose múlik el a dackorszak és a hülyeség.
2017. márc. 4. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!