Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi primitív, kommunikációképtelen kretén a planetromeón? A többi netes partnerkeresőn is ez a helyzet? Intelligens (ebb) fiatal meleg fiúk, ti hogyan/hol ismerkedtek?
Én egy másik oldalon találtam meg a barátom.
Vagy inkább ő engem.
Mert az emberiségnek jelentős részét képezik a primitív, kommunikációképtelen kretének, így ennek megfelelően az internetes társkeresőkön is reprezentálják magukat.
Én is csak társkeresőkön szoktam ismerkedni. Tudom eléggé felszínes ez alapján válogatni, de általában csak egyetemistákkal szoktam beszélgetni. Vannak kivételek, de azért, ha valaki eltud végezni egy komolyabb szakot, akkor feltételezhetjük, hogy legalább átlagos értelmi képességekkel rendelkezik.
Én ritkán futok össze ilyen emberrel Romeon, inkább a legtöbb ilyen ember grindr-en vannak :\
Én még tinderezek, ott vannak értelmes srácok.
A Badoot is használhatam vmikor, de az nekem nem jött be :\
Kedves #1-s én is debreceni vagyok :D
20A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!