Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan kerülhető el a melegekn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerülhető el a melegeknél ez a kellemetlen helyzet?

Figyelt kérdés
Hogyan kerülhető el, hogy ne legyen valaki "szeles"? Étkezésre oda van figyelve, hogy hüvelyeseket stb. erjedésre hajlamos ételeket ne egyek. Valós gyakorlati hasznos tippeket kérnék, köszönöm szépen!

2016. jan. 17. 16:54
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Ne dugjátok seggbe egymást.
2016. jan. 17. 17:13
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Óvatosnak kell lenni. Síkosító mindig kell. És nem szabad vadulni.
2016. jan. 17. 17:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Konkrétan a bélgázokra gondolok, hogy ne legyenek akkor és ott.
2016. jan. 17. 17:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A szelességet az étkezés befolyásolhatja. De alkati dolog is ez.

Anál esetében akkor is van durrantás, amikor szexeltek, mert levegével megtelik.

Én az mondanám, mivel biológia lény az ember, hogy ebben egyezzetek meg. Vagyis kezeljétek kultúráltan. Ne kelljen egymás előtt feszengeni. Persze, az ember, ha érzi a fingást, akkor félre is vonulhat. De amikor együtt alszotok? Éjjel is akaratlanul az ember álmában eldurranthatja magát. Lehet, a másik fél észleli, mert nem alszik mélyen. Ennek olyannak kéne lenni, mint a tüsszentésnek. Természetes dolog. Inkább nevessetek ezen. Jobb elereszteni, mint felfúvódni. Ha meg szeretetitek is egymást, akkor nem erre öszpontosítotok, hogy kellemetlen.

2016. jan. 17. 17:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
semmi jelentősége! aki szereti fenékbe,az ne foglalkozzon azzal a gondolattal,hogy mi lesz,ha szellent,mert ez sokszor vele jár,mint ahogy némi széklet is ... akinek nem jó ,vagy zavarja ne tegye
2016. jan. 18. 14:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Azért előtte a kimosakodás ezen segít, nekem nagyon fontos a higiénia, noha lehetnek balesetek de nem tudom elképzelni hogy ne legyen 100%-osan tiszta minden. De a gázok? Ezért kérdem, kinek mi a praktikája ehhez.
2016. jan. 18. 15:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Túl van lihegve ez a durrantás. Ez egy természetes dolog, mivel biológiai lények vagyunk. Az lenne baj, ha nem tudna eltávozni a bélgáz.

Engem például nem zavar, ha a barátom eldurrantja bármilyen helyzetben is magát. Igaz, kulturáltan kezeli. Direkt nem tartja oda a fenekét.

Szex közben ez természetes. Akár a szex hevében a levegővel felpumpálás következtében, akár bélgáz kitörése miatt.

Fogadd ezt el és ne görcsölj. Lehet, a stresszelés is rátesz. Aki nem tud így elfogadni, akkor keress mást.

2016. jan. 20. 01:12
 8/8 anonim ***** válasza:
95%
szerintem van valami fingató bogyó,vagy büfizetető.azt kell ahmizni és gyorsan túl leszel rajta.
2016. jan. 24. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!