Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellemetlen helyzet?
Lassan 2 éve, hogy egyutt vagyok a párommal,
A történet arról szol most, Hogy körmöst kerestem, a barátom ajánlott egy barátját,hogy ő szépen dolgozik es olcsón.
Másnap elis mentünk hozzájuk út kozbe mar mondogassa, hogy ez a lany nagyon szep es jo teste van. Mondom na az jó
Megérkeztünk a csak sehol 20 perc múlva megérkezik hat nem egy szep lany puszi puszi onnantól le se voltam tojva...;/ kimentek cigizni stb ...
A barátom hozzam sem szol a csaknak mutogatott vicces videókat , es hozza beszélt folyamatosan.
Megcsinálta az en körmomet, a barátom kérte hogy neki is tegye mar rendbe mar rágja a bőrt az ujjain, oda ült elkezdte csinalni megfogta a kezet es mondogatta jaj ne izgass mar felizgulok.. Es folyamatosan a csaj is de itt a baratnod..!!! Mondom ki mennyek ?? Tiszta kellemetlenül éreztem magam ott!
este mar haza értünk es a barátom olyanokat mondott nekem, hogy mar nem érzi azt amit elején azt a tűzet, es hogy szereti az uj dolgokat.És ott hagytam a pulcsimat a csajnal, megkértem a barátomat, hogy mennyen el érte legyszi, szerintetek megfog csalni ? Vagy en vagyok túl féltékeny ??
Bocsanat az ékezet hibákért, csak telefonról irtam
szerintem sterilizáltassátok magatokat
nagy segítség lenne a világnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!