Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segíthetek az Adult-Baby pasimnak, hogy jobban érezze magát? Depressziós, gyerekkor hiánya van. Nemrég vallotta be nekem hogy mi a helyzet vele. Engem mindig is érdekelt a téma, nagyon érdekesnek tartom az ilyen embereket.21f
Első vagyok.
A pszichiáterek biztos nem, ugyanis ők gyógyszereket adnak. A pszichológusok talán.
Egyetlen egy szóval sem mondtam, hogy ki kellene ölni belőle. De a depresszióval - és annak okával - jó ötlet lenne szakemberhez fordulni, hogy segítsen neki szembenézni a helyzettel - úgy is mondhatjuk, hogy elfogadni. Egyébként a depresszió betegség, és nyugatabbra is betegségként kezelik, valamint szorgalmazzák a szakemberhez való fordulást. Az oka a gyerekkor hiánya, szóval azzal kell kezdeni valamit. Egy ilyen krónikus problémával mielőbb kezdeni kell valamit, mert ha ez okozza a depressziót, akkor erre rámehet az egész élete. De ismétlem, nem kiölésről beszélek.
" Most válaszoltuk meg hogy pszichoterápia kell neki (magyarán semmi gyógyszer mert az csak elfedi a dolgokat). Ez olyan mint az öreg meleg férfiak akik fiatalon nem lehetek melegek így most 40-50 évesen is a 14 évesek jönnek be nekik. Nem lesz gyors de ha végig csinálja akkor a végére juthat a dolognak."
Ez csak a te véleményed, hagyd hogy más is válaszolhasson. Amúgy süt belőled hogy betegnek tartod és ki akarnád kezelni abból amiből nem lehet, és most itt nem a depresszióról beszélek.
Tölts vele minnél több időt, foglalkozz vele sokat és gyakran puszilgasd, ölelgesd; hogy érezze hogy mellette állsz.
Szerintem megérné leülni vele egy nyugis estén átrágnj a dolgokat.
De ha sehogysem tud túllépni ezen lehet, hogy tényleg szükség lesz egy szakértő közbeavatkozására. Bár én ezt nem támogatom, de egy "z" tervnek megfelel.
Sok sikert barátoddal, nagyon szerrthetitek egymást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!