Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért jár együtt a homoszexual...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jár együtt a homoszexualitással a nőiesebb viselekdés?

Figyelt kérdés
Elég elterjedt sztereotípia, hogy aki meleg, az nőies. De furcsa módon, az ilyen melegek vannak többségben. A férfiassághoz való vonzódás genetikailag hozzá van kötve a feminin viselekdésmintákhoz? Márha van ilyen xd
2017. jan. 31. 19:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem hülyeség.
2017. jan. 31. 19:27
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
[citation needed]
2017. jan. 31. 19:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez totál baromság, vagyis ilyen önazonosító jóslat. Aki nem annyira férfias férfi arra rámondják, hogy meleg akinek meg van egy kis borostája arról már el se tudják képzelni. Ez tévedés, ugyanúgy vannak férfias melegek, mint lányosabb melegek és férfias heterok és lányosabb heterok ennél jobban nem lehet leegyszerűsíteni.
2017. jan. 31. 20:03
 4/11 A kérdező kommentje:
Akkor esetleg: Azok a férfiak, akik nem titkolják/nem szívesen titkolják, hogy melegek, nem foglalkoznak a társadalom normáival és természetesen viselkednek, de a heterók meg ha szeretnének is egy kicsit nőiesebben (és számukra természetesebben) viselkedni, félnek, hogy lebúziznák őket, ezért tettetik a mintahímet?
2017. jan. 31. 20:25
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd már el amit írtam, pont hogy heteroban is van egy cosmó nőies srác csak rájuk vágják, hogy meleg és kész.
2017. jan. 31. 20:36
 6/11 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy a heterók között nincs a társadalmi elvárásoktól független személy? :D
2017. jan. 31. 20:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
#5 Szerintem jól mondod.
2017. jan. 31. 20:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Elottem iroknak van igaza, a melegsegnek nem velejaroja a noiesebb viselkedes, elofordul heteroknal is es melegeknel is, emberfuggo nem pedig h meleg v hetero. A legjobb hetero baratommal folyton olelgetjuk meg baszkuraljuk egymast (xd) megse mondja ra senki h meleg, mert egyszerun ugyis ferfias h leszarja a "tarsadalmi normakat" szoval szerintem a leirt elmeleted megbukott:)
2017. jan. 31. 21:36
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én még az előtt lányos voltam,mielőtt tudtam volna,hogy meleg vagyok😀 Én szeretek ilyen kis cuki lányos lenni,vannak heteró fiúk,akik néha lányként kezelnek,szeretem

Mindenki mondta,akivel eddig dolgom volt,hogy cuki vagyok,vonzó,és ezzel a lányossággal érdekes is😄😁

14/f

2017. jan. 31. 21:38
 10/11 anonim ***** válasza:
11%

Mert nem egy oka van a melegségnek valszeg.

Egyik ok nőies meleget vált ki, a másik ok meg a sima meleget.

Szerintem elsőnél a génhiba az Ok, a másiknál meg valami pszicho dolog áll a háttérben.

2017. febr. 1. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!