Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív srácok! Ti tövig be tudtátok nyomni más pasinak?
Figyelt kérdés
2017. jan. 17. 16:16
1/8 anonim válasza:
Nem csak tudnám, be is tudom. Ha akarja, ha nem. 32/f
2/8 anonim válasza:
Barátom 18 cm-je bemegy tövig bármi nagyobb probléma nélkül (persze síkosítóval, egyelőre ;))
3/8 anonim válasza:
Persze.
Csak síkosítás és türelem kell hozzá.
4/8 anonim válasza:
Mereven 20cm eddigi partnereimnek gond nélkül tövig bement.
Persze előtte nyalom neki és síkosítót is használok. :)
5/8 FairyWings válasza:
én bezzeg kimaradok a jóbol :D pedig annyira akarom, hogy nőnek kéne beöltöznöm mini szoknya bugyival meltarto s ilyesmi majd grouppenben megerőszakoljanak s belém élvezzenek s egyszerrek ketten a popsimba vagy többet hehe :)
6/8 anonim válasza:
Én passzív vagyok, de eddig nekem is mindenki tövig tolta. :)
7/8 anonim válasza:
Kicsi a farkam, úgyhogy én fel verem tövig. Még egy előnye van, hogy minden öklendezés, kínlódás nélkül torokra tudom nyomni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!