Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves melegek mit jelent eza ra joves folog mindig a ferfiak erdekeltek titeket csak akkor nem tudtatok miert? Nem ertem ezt a kesobbi rajovesi dolgot.
Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 22:09
1/9 A kérdező kommentje:
Helyes irasert elnezest kerek.. telefonrol irtam...
2016. jan. 2. 22:09
3/9 A kérdező kommentje:
Aza kerdesem hogy. Van olyan meleg aki kesobb jon ra hogy meleg ezt nem ertem hogy ez hogy van.. mindigis a ferfiak izgatak csak nem tudta hogy hivjak ezt a sexualitast?
2016. jan. 2. 22:13
4/9 anonim válasza:
Nem merik bevallani, nem vállalják fel, számukra sem egyértelmű addig...1000oka lehet
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor sose izgata oket a nok?
2016. jan. 2. 22:27
6/9 anonim válasza:
Van akit érdekelnek a nők is vagyis biszexuális és mivel volt olyan nő aki tetszett neki vagy akivel járt is nem nézte meg a fiúkat vagy nem annyira nézte. De aztán megtetszett neki egy fiú és boom rájött hogy biszex.
Meleg volt mindig is csak elnyomta magában,mert nem tudta elfogadni,félt felvállani.
7/9 anonim válasza:
Fiatalabb koromban azt hittem, hogy aszexuális vagyok, mert biztos voltam, hogy nem vagyok heteró, és nem gondoltam volna egyáltalán, hogy meleg lehetek...Aztán jött a tinédzserkor, és bumm, azt se tudtam, hogy melyik sráchoz vonzódok jobban :D
8/9 anonim válasza:
Az embernek azt mondják hogy nő van, azt szeresd, de te nem szereted, így rá kell jönnöd hogy mi van. Itt jön az a probléma, hogy ha egy meleg fiú nem lát ilyet, azt hiszi abnormális, és megpróbál ellenállni önvédelemből tudatalatt. Mint meleg én se tudtam hogy a fiúk érdekelnek, míg bele nem estem egy fiúba, illetve az is érdekes volt mert nem tudtam hogy bele estem.
9/9 R8 válasza:
Ez egy érdekes dolog,az ember mindig is tudja,csak elnyomja magában ,a neveltetés a vallás a környezet,sok minden befolyásolhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!