Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kedves melegek mit jelent eza...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves melegek mit jelent eza ra joves folog mindig a ferfiak erdekeltek titeket csak akkor nem tudtatok miert? Nem ertem ezt a kesobbi rajovesi dolgot.

Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 22:09
 1/9 A kérdező kommentje:
Helyes irasert elnezest kerek.. telefonrol irtam...
2016. jan. 2. 22:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
én.. ebből egy szót sem értettem
2016. jan. 2. 22:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Aza kerdesem hogy. Van olyan meleg aki kesobb jon ra hogy meleg ezt nem ertem hogy ez hogy van.. mindigis a ferfiak izgatak csak nem tudta hogy hivjak ezt a sexualitast?
2016. jan. 2. 22:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem merik bevallani, nem vállalják fel, számukra sem egyértelmű addig...1000oka lehet
2016. jan. 2. 22:15
 5/9 A kérdező kommentje:
Akkor sose izgata oket a nok?
2016. jan. 2. 22:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Van akit érdekelnek a nők is vagyis biszexuális és mivel volt olyan nő aki tetszett neki vagy akivel járt is nem nézte meg a fiúkat vagy nem annyira nézte. De aztán megtetszett neki egy fiú és boom rájött hogy biszex.

Meleg volt mindig is csak elnyomta magában,mert nem tudta elfogadni,félt felvállani.

2016. jan. 2. 22:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Fiatalabb koromban azt hittem, hogy aszexuális vagyok, mert biztos voltam, hogy nem vagyok heteró, és nem gondoltam volna egyáltalán, hogy meleg lehetek...Aztán jött a tinédzserkor, és bumm, azt se tudtam, hogy melyik sráchoz vonzódok jobban :D
2016. jan. 3. 00:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Az embernek azt mondják hogy nő van, azt szeresd, de te nem szereted, így rá kell jönnöd hogy mi van. Itt jön az a probléma, hogy ha egy meleg fiú nem lát ilyet, azt hiszi abnormális, és megpróbál ellenállni önvédelemből tudatalatt. Mint meleg én se tudtam hogy a fiúk érdekelnek, míg bele nem estem egy fiúba, illetve az is érdekes volt mert nem tudtam hogy bele estem.
2016. jan. 3. 10:51
 9/9 R8 ***** válasza:
Ez egy érdekes dolog,az ember mindig is tudja,csak elnyomja magában ,a neveltetés a vallás a környezet,sok minden befolyásolhatja.
2016. jan. 3. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!