Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Lehet meleg párkapcsolat anélkül is hogy két pasinak seggbe kéne egymást dugnia? Tehát seggbedugás és seggnyalás nélkül? Számomra ezek nagyon visszataszítóak.

Megbeszélés alapja minden. Hozd fel ezt a dolgot és ha ezután is randizni akar veled egy srác, akkor lehet, neki se jön be annyira a dolog vagy csak simán megvan nélküle.
Meg van olyan aki aszexuális vagyis semmilyen szexuális vágya nincs, csak romantikus...

Ritka, de igen, van ilyen.
Érdemes célzottan hasonló érdeklődésű embereket keresni.

Van ilyen, de tényleg ritka.
Szerintem próbáld ki azért az anált, kár lemondani róla. :)

Van ilyen de nagyon ritka.
Két férfi együttélésénél a sex nagyon fontos és a meleg szexbe a dugás és a nyalás is beletartozik(nem minden párnál, de nagyon jó érzés), vagy legalábbis én nem tudok csak xopással kielégülni.

Hát, én komolyan mondom érdekes itt egyesek szexuális élete.
Nem negatív értelemben értem, de nekem furcsa hogy lehet dugás nélkül élni. És még nem is a meleg Káma Szutra a Bibliánk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!