Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Többségben vannak itt azok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többségben vannak itt azok a fiúk, akik komolyabb dolgokra vágynak?

Figyelt kérdés

Az itt lévő fiúk közül alkalmi kapcsolatokat kerestek, vagy inkább egy megbízható partnert, akivel lehet hosszabb távon tervezni?

Kíváncsi vagyok milyen válaszok érkeznek.

24/ Bp

2016. okt. 2. 16:17
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Én inkább az utóbbi kategóriába tartozom. Hasonló gondolkozású embereket nagyon nehezen lehet találni. :-/
2016. okt. 2. 16:19
 2/14 anonim válasza:
20%

Jó lenne már egy lány akivel lehetne lelkizni, programokat csinálni, ünnepekkor együtt lenni, tudni egymás szüli napját, de erre esélyem sincsen :(

21/F

2016. okt. 2. 16:28
 3/14 anonim ***** válasza:
44%

Lelkizni a nők a barát zónásokkal szoktak.

Párnak a bunkó macsó kell nekik, én mindig így jártam eddig.

2x voltam eddig egy nőnek a lelki szemetesládája, harmadjára nem leszek!

2016. okt. 2. 16:44
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Az itt lévő fiúk többsége csak recskázni akar.
2016. okt. 2. 16:58
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én komoly (pár)kapcsolatot keresek elsősorban. Csak nem egyszerű sajnos :/

27/F

2016. okt. 2. 17:12
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én komolyat keresek de úgysincs olyan akivel kölcsönösen bejövünk egymasnak és még kozel is lakunk egymáshoz :D :/ (nem kerek privit)

19f

2016. okt. 2. 18:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is komolyat keresek, de két mondat után épp ma lettem rómeon lekamuzva :D Nem érti meg, hogy nem vagyok a ku.vája, hogy ajánlgatja itt nekem a pénzét, hogy menjek vele.... Undorító az ilyen.
2016. okt. 2. 18:10
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem. De nyilván nem fogja senki most ez a kérdés alá beírni hogy ő csak dugni akar. Am én is komolyat keresnék, akár csak egy embert, akivel leélhetem az életem.
2016. okt. 2. 18:51
 9/14 A kérdező kommentje:
Ki nem szeretne dugni? Komoly kapcsolat is úgy működik. Csak nem mindegy, hogy mindig mással vagy egy fix partnerrel.
2016. okt. 2. 19:39
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

"kérdés alá beírni hogy ő csak dugni akar."

A hangsúly itt a csak-on van.

2016. okt. 2. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!