Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számítanak jó pasinak a szőke, nagyon szőrös, borostás fiúk?
Figyelt kérdés
Én teljesen bele vagyok zúgva egy ilyen csupa szőr fiúba2016. máj. 15. 09:33
1/7 anonim válasza:
Szőke magas kék szemű srácok, azok, akik mindent visznek.
3/7 anonim válasza:
Én természetes szőke vagyok, és kékszemű, de a bőröm egyáltalán nem szőrős...inkább pihés. A mellkasom mint egy 12 éves fiúnak.
Néhány svédet leszámítva akik inkább vörös hajúak voltak én szőkében nagyon szőrőset még nem is láttam.
4/7 anonim válasza:
Nemtudom. Az hogy szőke.. kékszemű;az rendben.. dehogy szőrös... na az nagyon nem... 20f
5/7 anonim válasza:
Nekem is a szőrösek és a borostások tetszenek!! Egyetértek, bár nekem a barnák jobban tetszenek. De a szőke is lehet bejövős. És nyilván sokat számít az arc is, szőrösség, borosta pluszpont, de ez még nem teszi jó pasivá.
6/7 anonim válasza:
A nagyon szőrös kivételével a többi jól hangzik. L
7/7 anonim válasza:
A legvonzóbbak az ilyenek mind közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!