Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lbakos kérdése:
Szerintetek hogyan tovább? Nem tudom mit érzek.18/f
Figyelt kérdés
Hat hónapja együtt vagyunk a fiummal. Egy tanfolyamra járunk együtt ott ismerkedtünk meg. Félrehívott mert látta rajtam h meleg vagyok. Egy idő után összejöttünk. Nagyon jó volt vele. Minden eggyes nap allig vártam hogy láthassam. Kívántam a csókját és hogy átölelhessem. Egy kis idő után azt keztem megismerni és rájöttem hogy nagyon gyerekes. Sőt ezt nagyon sokan is mondták hogy egyáltalán nem korához valóan viselkedik(ő is 18 éves) ezt meg is említettem neki. Sokszor mikor komoly dolgokról beszéltünk volna akkor ő nevetett mindenen figyelembe se vett engem. Az első hónap végén jártunk mikor arra lettem figyelmes hogy takargassa a telefont. Napokig így csinálta. Mesélt nekem arról hogy még beszélget az exével de már csak barátként. Volt egy vitánk és idegességemben kikaptam a kezéből a telefont és megláttam hogy az exével sziveket küldenek stb. Ő azt mondta hogy bolond vagyok és hogy félre láttam mindent majd kinevetett. Szakítottam vele. Néhány nap után mondta hogy csak a barátja és hogy félre értettem mindent. Bemesélte nekem én elhittem mert keztem őt megszeretni hinni akartam neki. Hetek teltek el és volt egy vitánk ami ő elmondása szerint kiábrándult belőlem mivel senki nem beszélhet vele úgy mint én. Pedig igazam volt a vitában. Elmondtam neki hogy gyerekes és hogy nem törődik velem. Nem tud velem komoly lenne. Szakított velem. Írkáltam neki hogy béküljünk ki. Nem tudom miért írtam ő volt az első kapcsolatom és nagyon megfogott engem. De nem tudom hogy mivel... Tényleg nem tudom. Nagyon lekezelően írkált nekem. Hívtam őt hogy gyerünk ki beszéljük meg de nem jött. Elmentem a barátokkal iszogatni szórakozni próbáltam másra gondolni mert nagyon fájt hogy ez történt. A barátikörben ott volt ő is. Az ivástól felszabadultam és elmondtam neki hogy harcolni fogok érte mert nagyon megkedveltem. Erre ő annyit mondott hogy nem akar már semmit. Napok után rám írt hogy rosszúl döntött és hogy jőjjünk össze megint. Örültem a hírnek de nem tartott sokáig az öröm megláttam megint hogy az exével írogat. Egy bulizó helyen találkoztak és olyanokat írt neki hogy rossz hogy nem ölelhette meg őt mások előtt. Én ott összetörtem mikor elolvastam. Kikapta a telefont a kezemből és csak mosolygott végig hogy mit olvastam már meg hogy mit néztem már félre. Elmondtam neki hogy miért néz hülyenek. Erre csak nevetett és azt mondta hogy félre értek mindent. Undorodtam magamtól tőle is és egyben megalázóan éreztem magam. Hogy azt hazudta hogy kiábrándult belőlem és közben pedig csak exe végett dobott. Hogy miközben én éreztem magamn rossznak amiért kiábrandult a vitánk miatt addig ő nyugottan írkált vele még akkor is mikor újraösszejöttünk. Ott vége lett. Sokat sírtam miatta. 1 hónapig nem közeledtünk egymáshoz. De nem tudtuk nem észre venni egymást egy tanfolyamra járunk. Kezdtem érezni hogy közeledik felém hogy akar valamit. Én belementem ebbe. Nem mondott semmi arra utalót de nagyon kereste a társaságom. Együtt csináltunk mindent(egyébként szakacs tanfolyam). Azt mondta hogy szeret velem főzni meg velem lenni és nem tudja miütött belé. Kezdett megint kialakulni valami. Összejöttünk teljesen más volt minden. A telefonját nem takargatta éreztem hogy törődik velem. A harmadik hónapban ajándékot vett nekem. Puszilgatott ölelgetett. Nagyon megszerettem. Kezdett a kapcsolatunk komoly lenni. Próbalta bebizonyítani hogy már csak én vagyok neki. Lefeküdtünk. Vele volt az első. Onnantól kezdve nagyon kötödtünk egymáshoz. Párszor együtt aludtunk. Élveztem minden percét hogy mellettem van. A negyedok honapban tartottunk mikor az egyik barátunk szülinapját tartotta és meghívott minket. Tudtam hogy lesz ott pár meleg is. Már írkáltak is nekem hogy ott leszek e én is a bulin. Ő féltékeny lett hogy nem szólhatok majd hozzájuk. Mikor elmentünk a szuletésnapi bulira. Ittunk egy kicsit. Ő megpuszilta azt a személyt aki elmondta nekem hogy tetszek neki... Ekkor nagyot csalódtam benne. Olyanokat mondott részegen hohy jó teste van. Úgy éreztem magam mint egy senki. Hogy ahelyett hogy megmondta volna neki hogy mit írogat nekem ahelyett megpuszilta. Nem szakítottam vele csak nagy veszekedés lett ebből. Nem tudom miért nem szakítottam vele. Nagyon szerettem őt akkor. Eltelt pár nap és az a fiú rám írt hogy szeretne tőlem valamit. Ezt elmondtam a fiúmnak aki egyből ráírt hogy hadjon engem és felejtsen el. A gyerek lehordott neki hogy én félre értek mindent meg hogy van nálam szebb is. A fiúm megse védett... Sok veszekedés volt még ezek után. Nem éreztem magamat fontosnak neki. Kivoltam nagyon hogy az a személy akit nagyon szeretek és a legfontosabb volt nem áll ki mellettem és nem érzem hogy mellettem áll. Kezdtek lenyugodni az indulatok. Unnepek alatt már kivoltam. Megakartam végre nyugodni és szakítani vele végleg. Ő azz mondta hogy nem enged el és hogy harcol érte. Elmondta h az elején elbaszta mert még nem volt túl az exén. De rájött hogy én fontosabb vagyom. Mondta hogy változni fog mert csak mellettem nyugszik meg és hogy szeret engem. Láttam a könnyeit is amit még nem láttam. Mondogatta hogy nem tud engem elfelejteni sokmindenen keresztül mentünk. Megfog változni a jelszavát is megadta csak azért hogy bízzak benne. Én beleegyeztem hogy nem szakítok megvárom mi lesz ebből. De nekem onnantól kezdve megváltozott minden. Nem tudtam azt mondani neki hogy szeretem. Nem akartam vele már lefeküdni. Valami elmúlt. Az eszemre hallgattam hogy miket csinált. Bocsánatot kért tőlem mondta hogy sajnál mindent amit a múltban elrontott helyre akarja hozni. Csak én meg ő. Tegnap szakítottam vele mert rossz hogy nem érzek semmit ő meg a szememembe tudja mondani hogy szeret. Mégis rossz volt hogy szakítottam vele de egyben mintha megkönnyebültem volna. Eljött az alkalom hogy szeret engem tiszta szívből megbecsül engem mellettem van. Keres engem. Megkomyolyodott valtozott sokat. De én már nem érzem azt mint az elején. Nem tudom mihez kezdjek. Valamit legbelül még érzek de szerintem az már csak a kötődés ami 6honap alatt kialakult. Most hogy szakítottam vele megkönnyebült de mégis ott van az az érzés hogy nem akarom elveszíteni. Rossz hogy fájdalmat okoztam neki és hogy kivan ezmiatt.
Tudom hogy én is tehettem az elején arról hogy kibékültem vele. De ő volt az első és akkor nagyon szerelmee volta. Hülye voltam.
2017. jan. 16. 13:19
2/6 anonim válasza:
Tényleg bonyolult vagy. Szerintem keres más fiút
2017. jan. 16. 13:44
3/6 A kérdező kommentje:
Benne találtam meg a nagy szerelmet. Mindent eltürtem. De most már csak az bánt hogy szakítottam vele de mégse akarom elveszíteni. Nem tudnék már vele összejönni megint. Így vagyok nyugodt. Dé még is bánt valamit.
2017. jan. 16. 13:56
4/6 anonim válasza:
Van egy nagyjából hasonló történetem a legjobb lány barátomtól, igaz ott fiú-lány felállás volt, de sokszor eszembe jutott az ő sztorijuk a tiétek olvasása közben. Ők 14 hónapig voltak együtt, egy elég viharos kapcsolatban. A fiú a végére tanulta meg szeretni és becsülni a lányt, aki viszont addigra már nem tudta azt mondani, hogy szereti. A fiú még hónapokig tepert érte és a lány sem tudta rögtön túltenni magát rajta, ez volt neki az első kapcsolata. Azóta viszont a lány már boldog egy másik fiúval és elmondása szerint sokkal mélyebbek ebben a kapcsolatában az érzelmek mint abban voltak, sokkal boldogabb.
Szerintem engedd el, nem lesz könnyű ebben biztos vagyok, de már nincs értelme folytatni, a történetből meg elég ha egyet megjegyzel, most azt hiszed már sosem lesz olyan boldog kapcsolatod mint ez volt, de ez hülyeség, biztosra veszem, hogy jönni fog majd egyszer csak egy új személy az életedbe, akivel sokkal kiegyensúlyozottabb és sokkal boldogabb kapcsolatod lehet.
2017. jan. 16. 14:13
5/6 anonim válasza:
Szerintem is keress más fiút, és felejtsd el azt aki miatt most zavarodott vagy. Csak úgy tudsz végleg túllépni rajta, ha mással foglalkozol, ha más fiú tereli el a figyelmed.
Szerintem megérdemled hogy valaki olyan legyen melletted, aki szeret is, és nem csak nehéz pillanatokat okoz neked...
2017. jan. 16. 14:32
6/6 anonim válasza:
Hasonlo szitun vagyok tul..eseletem legjobb dontese volt z akkor nem jottem vele ujra ossze a vege. Azutan fogadtam meg magamnak azt a jelmondatot h "exel ujra soha" ha szakitas lett a vege, annak volt oka, nem vesztegetem az idom olyanokra akik meg se erdemelnek:) es ez a jelmondat mar joparszor megmentett a rossz dontesektol. Az a fiu nem erdekel meg, ne gyere es neis akarj vele ujra osszejonni. Keress mas elfoglaltsagot, vagy akar ismerkedhetsz is, barmi ami uj es lejot, segit h a maradek kotelek is elszakadjon, es onnan mar szabad leszel:) jobbulast kivanok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!