Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megírtam neki mit érzek, most akkor hogyan tovább?
Hát személyesen lehet, hogy jobb lett volna már csak a Te szempontodból is, mivel egyből látod a reakcióját :3 De persze ezt nem basztatásból mondom csak úgy egy vélemény... :)
De amúgy bátor csajszi vagy :)
aminek most kéne jönnie, hogy a csávó oda megy hozzád és lesmárol :DD De minimum elhív valahova... :)
Ha ezekre nem képes akkor egy gyökér, már bocsi. Mert most gondolj bele, ha enyire nem képes, akkor milyen lesz a kapcsolatotok? :D
Szóval most várj... Ha tényleg megpusztulsz érte akkor nyomulj ne hagyd annyiban mégis csak belé vagy esve és ha már ráfordítottál ennyi időt, hogy írtál neki cetlikét, meg folyton gondoltál rá, akkor nehogy már itt vége legyen :D
Légy bátor és állj a sarkadra. Lesznek nehéz pillanatok amikor úgy érzed, hogy nem mersz valamit megtenni de azokon kerekedj fellül és hajrá!
Remélem tudtam segíteni picit :) Drukkolok! 16/F
és mi lenne ha egyik nap megkérdeznéd tőle, hogy: ˝Megkaptad a levelemet?˝
és arra muszáj valamit mondania úgy is... :) és így lehet, hogy történni is fog valami :)
Második voltam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!