Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megírtam neki mit érzek, most...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megírtam neki mit érzek, most akkor hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Röviden:már régóta tetszik az osztálytársam,úgy voltam vele hogy mielőtt ballagunk elmondom neki személyesen hogy mit érzek ,mert nem szerettem volna "mi lett volna ,ha?" helyzetbe keveredni .De erre nem került sor,úgy voltam vele,na jó jöjjön a "B terv" .Az érzéseimet úgy ahogy volt, leírtam egy kis cetlire névtelenül, majd elrejtem a táskájába.Otthon megnézte,de a reakcióját nem tudom még most se csak annyit figyeltem meg hogy azóta másképp néz rám és többször rám mosolyog ,de egyben kerül is az órák után.Jelenleg nem tudom hogy mi van .A kézírásomat csak felismerte mert eléggé "jellegzetes" (avagy csúnya).Barátnőim tanácsát is megkérdeztem ők csak annyit mondtak hogy még a kisujjukat se mozdítanák meg egy ilyen srácért ,mint ő..Most akkor megkérdezzem hogy mit gondol erről az egészről (nem szeretnék nagyon nyomulni),vagy inkább várjam meg hogy ő lép? 14/L

2016. jún. 6. 16:23
 1/9 anonim válasza:
Figyelj ha tenyleg tetszik neked es nem akarsz mi lett volna haerzest akkor hajra. Amugy sincs sok vesztrni valod ha ugyi most ballagtom
2016. jún. 6. 16:38
 2/9 anonim válasza:

Hát személyesen lehet, hogy jobb lett volna már csak a Te szempontodból is, mivel egyből látod a reakcióját :3 De persze ezt nem basztatásból mondom csak úgy egy vélemény... :)

De amúgy bátor csajszi vagy :)

aminek most kéne jönnie, hogy a csávó oda megy hozzád és lesmárol :DD De minimum elhív valahova... :)

Ha ezekre nem képes akkor egy gyökér, már bocsi. Mert most gondolj bele, ha enyire nem képes, akkor milyen lesz a kapcsolatotok? :D

Szóval most várj... Ha tényleg megpusztulsz érte akkor nyomulj ne hagyd annyiban mégis csak belé vagy esve és ha már ráfordítottál ennyi időt, hogy írtál neki cetlikét, meg folyton gondoltál rá, akkor nehogy már itt vége legyen :D

Légy bátor és állj a sarkadra. Lesznek nehéz pillanatok amikor úgy érzed, hogy nem mersz valamit megtenni de azokon kerekedj fellül és hajrá!

Remélem tudtam segíteni picit :) Drukkolok! 16/F

2016. jún. 6. 16:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb lett volna ha személyesen megmondod, mert lehet hogy megismerte az írásodat lehet nem, lehet neki nem tetszik ez a módszer, jobban értékeli az egyenes beszédet.
2016. jún. 6. 16:46
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, tudom személyesen jobb lett volna .Ez volt különben az alap terv mivel gyakran mentünk együtt haza így kivitelezhető lett volna ,csak a többi osztálytársaink már régóta emiatt cukkolnak minket ő ezt megunta és azzal jött hogy nem vagyok a barátnője ezért nem kell együtt hazamennünk és folyton lerázott, ezt én meguntam,ezért úgy voltam vele hogy jól van legyen így én nem fogok könyörögni neked te genya,ha nem hát nem...ezért lett a B terv kivitelezés.
2016. jún. 6. 16:52
 5/9 anonim válasza:

és mi lenne ha egyik nap megkérdeznéd tőle, hogy: ˝Megkaptad a levelemet?˝

és arra muszáj valamit mondania úgy is... :) és így lehet, hogy történni is fog valami :)

Második voltam ;)

2016. jún. 6. 17:02
 6/9 A kérdező kommentje:
hmmm =.=.. oké, megpróbálom,bár elég reménytelen a srác ♥ ^^
2016. jún. 6. 17:04
 7/9 A kérdező kommentje:
És köszönöm szépen az eddigi válaszokat :)
2016. jún. 6. 17:05
 8/9 anonim válasza:
Mindegy... próbáld azért meg :) nehogy az a ˝milett volna, ha..˝ érzés megmaradjon vagy előjöjjön valamikor mert annál nincs rosszabb :D :D
2016. jún. 6. 17:08
 9/9 A kérdező kommentje:
oké :)
2016. jún. 6. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!