Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiu az osztalybol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiu az osztalybol akibe mar masodik ota bele vagyok zugva Mit csinaljak? Olvasdd tovabb

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztalybol akibe mar masodik otta bele vagyok zugva ev elejen jartunk az volt eletem adiggi lekcsodasabb par honapja nagyon jol kijottunk egymassal de aztan roszra fordult a helyzet valamit nem akart elmondani es egyre tavolabv kerultunk egymastol ezert szakitottam vele pedig nagyon nagyon fajt aztan 2 hettel kesobb jarni kezdett az en egyik baratnommel de szerwncsere mostmar szakitottak az a baj hogy tudja hogy szeretem de jovore elfog menni egy masik iskolaba azt mondta hogy en is nagyon hianyozni fogok neki jofej csajnak tart de nemtudom mit vsinaljak nem akarom elvesziteni ot mit csinaljak?

2016. máj. 28. 22:17
 1/1 anonim válasza:
Ha valóban ilyen fontos neked akkor vedd rá magad, hogy beszélj vele őszintén, tudom, hogy nehéz de ha őszintén így érzed csak ezzel érhetsz el előrejutást. Veszíteni valód nincs. :)
2016. máj. 28. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!