Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek a szuleimnel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a szuleimnel?

Figyelt kérdés

Probalok roviden fogalmazni.:

Anyamek 2honapja tudjak h melegvagyok, aztis h van barátom. Ehesz jol ment h elfogafjak es hozzaszokjanak, de anya mar valamilyen felindittatasbol elmondta a gyerekorvosomnak, aki aztmondta idezem: "egyaltalan nem biztos h meleg, lehet lelki eredeto es megszuntetheto" es adott anyanak egy gyerekpszichologus szamat. Anya hazajott es elmondta ezt, es mondta h elfogunj oda menni es addig nem talalkozhatok es nemis beszelhetek a baratommal. Ez nalam elegge kiverte a biztositekot es mondtam neki h azt felejtse el h nemfogok beszelni es talalkozni a baratommal. Abba belementem h elmegyek a pszichologushoz h ettol megnyugodjon es lealljon vegre. Szerintetek ez normalis? Mit tehetnek? Mennyi valosagalapja lehet? (egyaltalan nem erzem magam lelkileg problemasnak...)

2016. dec. 16. 20:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hahaha :D ez mibe van benne?:o
2016. dec. 16. 23:11
 12/16 anonim ***** válasza:
95%
Fiúk a klubból
2016. dec. 17. 00:19
 13/16 anonim ***** válasza:
6%
A pszichológus csak az okokat ill. a tényekhez vezető utat tudja feltárni. Nagyon sokszor a szülői szeretet hiánya az, ami olyan emberi kapcsolatba sodorja az érintettet, ahol a szeretetet és törődést megkapja, ami pedig az egyebeket illeti, az mintegy velejáróként társul hozzá. Persze, ha az emberi agyban a dolgok ilyen módon már rögzültek, akkor ezen kívülről változtatni valóban nehéz, az illető egyén azonban képes saját maga megismerésével változni.
2016. dec. 17. 07:51
 14/16 anonim ***** válasza:
97%

"Érdekes módon csak a homárok szajkózzák hogy nem lehet kugyógyulni"

Miért, te ki tudnál gyógyulni abból, hogy az ellenkező nemhez vonzódsz? Bármilyen módon el tudnák azt nálad érni, hogy mondjuk fél év múlva a saját nemed iránt érezz érzelmi /szexuális vonzódást? Ha igen, akkor nagyon ügyes vagy, majd írd meg légyszives, hogyan csináltad. :)

2016. dec. 17. 10:15
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"Ha tudom hogy beteg vagyok, akkor mindent megtennék azért,hogy kigyógyuljak a bajomból igen."

Bármennyire is meglepő, de anno én is próbáltam mindent megtenni, hogy "kigyógyuljak" ebből:

-rengeteget imádkoztam (mondván, hogy Biblia szerint ez bűn, és Jézus majd megszabadít)

-próbáltam lányokkal foglalkozni (mondván, Tenni kell a "gyógyulásomért")

-a gondolataimat a lányokra irányítottam, fiúkat kizártam (mondván, ez egy pszichikai betegség s az agyban dől el minden)

Ez évekig így ment, de semmi változás nem történt. Akkor mit tehettem volna? Felakasztottam volna magam? Rájöttem, hogy bármit teszek, ezen nem tudok változtatni. Ezután következett egy mély depressziós korszak, öngyilkossági szándék stb., majd a sok lelki szenvedés után rájöttem, hogy ha már nem tudok ezen változtatni, akkor megpróbálom magam elfogadni így, ahogy vagyok.

Persze tudom, hogy a homofóbokat ez nem fogja meghatni, s azt is tudom, hogy a hibás továbbra is én vagyok, mert túl hamar feladtam a küzdelmet, meg aztán még több mindent megtehettem volna a "gyógyulásomért", de már nem érdekel. Az, hogy én meleg vagyok, azzal senkit nem bántok, senkinek nem lesz se jobb se rosszabb az élete, magyarul senkinek nincs köze a másik magánéletéhez, mindenki foglalkozzon a sajátjával.

2016. dec. 18. 09:55
 16/16 A kérdező kommentje:
Ahogy a kedves 17-es is osszefoglalta, ezellen nemlehet tenni barmennyire is aztgondoljak mondjuk a homofobok.
2016. dec. 18. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!