Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek a szuleimnel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a szuleimnel?

Figyelt kérdés

Probalok roviden fogalmazni.:

Anyamek 2honapja tudjak h melegvagyok, aztis h van barátom. Ehesz jol ment h elfogafjak es hozzaszokjanak, de anya mar valamilyen felindittatasbol elmondta a gyerekorvosomnak, aki aztmondta idezem: "egyaltalan nem biztos h meleg, lehet lelki eredeto es megszuntetheto" es adott anyanak egy gyerekpszichologus szamat. Anya hazajott es elmondta ezt, es mondta h elfogunj oda menni es addig nem talalkozhatok es nemis beszelhetek a baratommal. Ez nalam elegge kiverte a biztositekot es mondtam neki h azt felejtse el h nemfogok beszelni es talalkozni a baratommal. Abba belementem h elmegyek a pszichologushoz h ettol megnyugodjon es lealljon vegre. Szerintetek ez normalis? Mit tehetnek? Mennyi valosagalapja lehet? (egyaltalan nem erzem magam lelkileg problemasnak...)

2016. dec. 16. 20:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Korod?
2016. dec. 16. 20:28
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

egyszerű megállapodtok te elmész és csinálod de a barátoddal engedi hogy a kapcsolat ugyan úgy megmaradjon. Szerintem ez egy fair alku mindkét részről.

Ha nem vagy beteg ugyse történik semmi. Sok dolgot nem érez az ember olyanokat is amik meg is ölik őket. :)

2016. dec. 16. 20:37
 3/16 A kérdező kommentje:
Igen vegul ebben maradtunk, h elmegyek de azt felejtse el h nem beszelek a baratommal. 18vagyok, mar 2eve kb tudom magamrol h melegvagyok
2016. dec. 16. 20:42
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Szuper lehetőség. Elmész a pszichológushoz és megbeszéled vele, hogyan kezeld a szüleidet. Ő is segít majd a szüleidnek elfogadni a helyzetet. :)
2016. dec. 16. 20:45
 5/16 A kérdező kommentje:
Hm, erre meg nemis gondoltam. Nemis rossz otlet:o
2016. dec. 16. 20:47
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez természetes dolog egy anya részéről, hogy próbál minden lehetőséget megragadni, hogy hátha nem lennél meleg. A nagyokos gyerekorvosod sem mondhatott volna ettől nagyobb baromságot (egyáltalán minek neked gyerekorvos 18 évesen...), mert ez nem valami lelki probléma s nem betegség. Aki meleg az meleg. Az általa ajánlott pszichológussal pedig vigyázz. Ha olyanokat mond majd, hogy "kigyógyít", vagy hogy a melegségen lehet segíteni, el ne hidd! (ha lenne ebből "gyógyulás", hidd el, már minden meleg igénybevette volna).

A melegséget nem kezelni vagy kigyógyítani kell, hanem egyszerűen tényként elfogadni. Anyuddal pedig légy türelmes. Sok időbe, akár évekbe is beletelhet (de reméljük sokkal hamarabb) mire tényként elfogadja a melegséged. Légy vele türelmes!

2016. dec. 16. 20:58
 7/16 A kérdező kommentje:
Tudom h melegseget nemlehet "kigyogyitani" es oszinten nemis akarom. En boldogvagyok melegkent. Turelmes vagyok/leszek anyuval, tudom h neki se lehet konnyi. Baratom is mondta h nehogy elhigyjem ezt a "kigyogyitos" dumat, mert biztos megveri a pszichologust ha bemagyarazza nekem😂
2016. dec. 16. 21:19
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Orvosokra, legyen az bármilyen.. csak ritka esetekben érdemes hallgatni, anyukád most bevette a bogyót.

Amit fent is említettek, az nagyon jó ötletnek tűnik, szóval kezdd ezzel a beszélgetést, a pszichológussal.

Esetleg ha próbálna téged manipulálni ezzel kapcsolatban, hogy ez gyógyítható etc.., akkor hagyd ott rögvest.

Anyukád meg megérthetne téged, ez csúnya dolog volt tőle.

Ha esetleg a gyerek témán rágódik, akkor azt tisztázd vele, gondolom majd a későbbiekben szeretnél, erre már ma is sok lehetőség van, de mire oda érsz, addigra remélhetőleg több lesz.

Maradj önmagad!

Sok kitartást! :)

Egy leendő pszichológushallgató.

2016. dec. 16. 22:21
 9/16 A kérdező kommentje:
Koszonom koszi!:) nemhagyom magam manipulalni:)
2016. dec. 16. 22:26
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha hülye a pszihod akkor mutatok egy linket hogy mit kell mondani (priviben küldöm mert itt törölnék)
2016. dec. 16. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!