Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudnám legyőzni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám legyőzni a gátlásaimat? 19/f

Figyelt kérdés
Ezlesz az első, hogy barátommal lefekszünk és az előző kapcsolatomból kifolyólag nincsenek ezzel kapcsolatban túl jó élményeim. Túl sok kritikát kaptam, ami miatt az önértékelésen egyenlő a nullával. Az előző barátommal csináltam először mindent, így kicsit ügyetlenebb is voltam meg minden és azzal, hogy széjjel kritizált csak még jobban azt segítette elő, hogy féljek szexelni akárkivel is. A mostani barátommal 2 hónapja vagyunk együtt, eddig csak orál volt és kicsivel nagyobb neki, mint amilyen az előző barátomnak volt, szóval emiatt is elbizonytalanodtan, bár nem teljesen tudom elmagyaráznj, hogy miért. Már többször is szóba került amúgy, hogy lefeküdjünk, de mindig hárítottam és sosem mertem neki elmondani, hogy miért.
2016. dec. 16. 11:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Pedig az egyik legfontosabb dolog egy párkapcsolatban a kommunikáció. Minden esetben, a problémákat úgy lehet a legjobban, legkönnyebben megoldani ha beszélsz róla.

Beszélni kell a problémákról, csak így lehetsz oldottabb, csak így lehet harmónikusabb, kiegyensúlyozottabb a kapcsolatotok.

2016. dec. 16. 11:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A mostani pasid mennyi idos? Neki milyen tapasztalatai vannak ezen a teren?
2016. dec. 16. 14:36
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

"sosem mertem neki elmondani"

Mégis szerinted ezt a dolgot kivel kellene megbeszélned???

Mert hogy nem a gyóntatópapoddal, abban biztos vagyok!

2016. dec. 20. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!