Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan tudnám a gátlásaimat...

Hogyan tudnám a gátlásaimat legyőzni? Lassan 20 leszek, de még szűz vagyok mert ha olyan helyzetbe kerülök hogy elveszíthetném, beparázok és nemtudom megtenni.

Figyelt kérdés

2014. márc. 25. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi lehet ennek az oka? Arra kellene rájönni. Maszturbálni szoktál? Miért félsz a szexualitástól? Milyen helyzetekben kerültél közel a szexhez eddig? Párkapcsolat volt, vagy kaland? Meddig jutottatok? Fokozatos volt, vagy rögtön durr bele a semmiből akart lenni a dolog?
2014. márc. 25. 17:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Règen kövèr voltam de lefogytam, viszont mèg mindíg bennem van a tudat hogy kövèr vagyok, ès kitudja mit gondol a pasi mikor hozzám èr. Szoktam maszturbálni hiszen a szex utáni vágyam megvan. Szex közeli helyzet annyi volt, hogy a pasi elkezdett fogdosni, de èn teljesen beparáztam ès leállítottam. Nem a pasi hibája volt ez, ő nagyon is megèrtő volt.
2014. márc. 25. 17:11
 3/5 anonim ***** válasza:
komoly kapcsolatban, amikor megbízol a párodban, nem fogsz félni szerintem.
2014. márc. 25. 17:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Először is: sokan imádják a husi nőket. Biztos, hogy téged is egy ilyen férfi fog megközelíteni :-)

A másik: az első fogdosás után még ne feküdjetek le!

Előbb ismerjétek meg egymást rendesebben: vagyis mi hogy néz ki és hogyan működik a másikon... ehhez azért kell egy jó pár alkalom. Mondd meg a párodnak, hogy legyen türelmes.

Lehet szépen előre haladni közben a dolgokban... kéz, láb, száj és miegyéb...

A komolyabb szexet se úgy kezdjétek, hogy na most akkor... hanem úgy, hogy akkor már természetes legyen, és ne kelljen rajta gondolkodni.

2014. márc. 25. 18:19
 5/5 anonim ***** válasza:
ez így igaz! attól ne félj hogy "kövér" vagy amelyik fiú szeret annak úgy kell szeretnie ahogy vagy amelyik pedig azt mondja hogy kövér vagy az nem szeret!
2014. márc. 27. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!