Hogyan tudnám a gátlásaimat legyőzni? Lassan 20 leszek, de még szűz vagyok mert ha olyan helyzetbe kerülök hogy elveszíthetném, beparázok és nemtudom megtenni.
Figyelt kérdés
2014. márc. 25. 16:59
1/5 anonim válasza:
Mi lehet ennek az oka? Arra kellene rájönni. Maszturbálni szoktál? Miért félsz a szexualitástól? Milyen helyzetekben kerültél közel a szexhez eddig? Párkapcsolat volt, vagy kaland? Meddig jutottatok? Fokozatos volt, vagy rögtön durr bele a semmiből akart lenni a dolog?
2/5 A kérdező kommentje:
Règen kövèr voltam de lefogytam, viszont mèg mindíg bennem van a tudat hogy kövèr vagyok, ès kitudja mit gondol a pasi mikor hozzám èr. Szoktam maszturbálni hiszen a szex utáni vágyam megvan. Szex közeli helyzet annyi volt, hogy a pasi elkezdett fogdosni, de èn teljesen beparáztam ès leállítottam. Nem a pasi hibája volt ez, ő nagyon is megèrtő volt.
2014. márc. 25. 17:11
3/5 anonim válasza:
komoly kapcsolatban, amikor megbízol a párodban, nem fogsz félni szerintem.
4/5 anonim válasza:
Először is: sokan imádják a husi nőket. Biztos, hogy téged is egy ilyen férfi fog megközelíteni :-)
A másik: az első fogdosás után még ne feküdjetek le!
Előbb ismerjétek meg egymást rendesebben: vagyis mi hogy néz ki és hogyan működik a másikon... ehhez azért kell egy jó pár alkalom. Mondd meg a párodnak, hogy legyen türelmes.
Lehet szépen előre haladni közben a dolgokban... kéz, láb, száj és miegyéb...
A komolyabb szexet se úgy kezdjétek, hogy na most akkor... hanem úgy, hogy akkor már természetes legyen, és ne kelljen rajta gondolkodni.
5/5 anonim válasza:
ez így igaz! attól ne félj hogy "kövér" vagy amelyik fiú szeret annak úgy kell szeretnie ahogy vagy amelyik pedig azt mondja hogy kövér vagy az nem szeret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!