Ha szexre kerül a sor elmondjam, hogy még szűz vagyok vagy inkább ne?
Figyelt kérdés
Ha eljutok oda, hogy lefekszek egy csajjal mondjam el neki, hogy még szűz vagyok vagy inkább ne? Vagy ha rákérdez mit mondjak? Ő már nem az szerintem, volt már pár barátja és lehet kiábrándulna ha megtudná, hogy én még az vagyok... 18 évesen... Amúgy kinézetre nem vagyok az a kis szűz fiucska, önbizalmam is van, csak még nem volt barátnőm mert nem jártam el sehova stb. Ja és még csók se volt.. Ezt mondjuk tuti nem feltételezné rólam, de inkább mondjam meg, vagy megtörténik és utána lehet rájön, mert elég béna voltam.:D Vagy az is megeshet, hogy mázlim lesz és jól sikerül :D nemtudom2014. márc. 23. 17:52
1/7 anonim válasza:
Ha rákérdez mond el neki,Ne hazudj neki akkor biztos kiábrándul!
2/7 anonim válasza:
ne hozd fel témának, nem kell semmit mondani
3/7 anonim válasza:
Szerintem mondd el nyugodtan, nem lesz baj :)
4/7 anonim válasza:
Nem mondod meg!
Csak ha kérdezi.
Na akkor szépen megmondod.
5/7 anonim válasza:
Mond el neki, ha normális lány akkor megérti. :)
6/7 Dionsyia válasza:
Ha nem kérdezi nem kell, ha valamiért gyanút fog,(értetlenül néz rád valamiért, hogy valamit miért csinálsz) akkor megmondhatod. Ha megkérdezi akkor meg ne hazudj.
7/7 anonim válasza:
ne mond el, mert akkor kib sz mint macskát sz rni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!