28F vagyok, és szűz. Lehet, hogy nemsokára lesz barátnőm, elmondjam vagy letagadjam?
28F vagyok, és szűz. Lehet, hogy nemsokára lesz barátnőm, elmondjam vagy letagadjam?
Sajnos koraszülött vagyok, igy kisebb hátránnyal indultam, ez is benne lehet. Előszőr 14 évesen zúgtam bele évekig egy lányba, ez 21 éves koromig tartott. Álomvilág volt, tudom. Középiskolában 90% pasi, főiskolán szintén, munkában szintén. Ha eljutottam néhány buliba, csak részeges partiribncok voltak. Bár az utóbbi 3 évben már találtam stabilabb parti-fajtát, vegyes nemekkel, ámbár magasabb az átlagéletkor.
Na most jól kimagyaráztam, de szerintem mostmár nem érdemes egy lány lenyűgözni ezzel. Szerintetek? Lehet, hogy maga a dolog igy 10 másodpercig tart, majd reggel "könnyitek" magamon, igy talán jobb is lehet :)
Kezdetben kerüld a témàt.
Ha már összejöttetek és a szex felé haqladtok akkor mondhatod.
Ha megvan a megfelelő bizalom és érdeklődés a nő részéről, szerintem nem esik majd nehezedre őszintének lenni, és elmondani, hogy mi a helyzet.
Ha komolyan érdekled őt, és esetleg már szeret is téged, akkor elfogad téged így, és veled marad.
HAJRÁ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!