28F vagyok, és szűz. Lehet, hogy nemsokára lesz barátnőm, elmondjam vagy letagadjam?
28F vagyok, és szűz. Lehet, hogy nemsokára lesz barátnőm, elmondjam vagy letagadjam?
Sajnos koraszülött vagyok, igy kisebb hátránnyal indultam, ez is benne lehet. Előszőr 14 évesen zúgtam bele évekig egy lányba, ez 21 éves koromig tartott. Álomvilág volt, tudom. Középiskolában 90% pasi, főiskolán szintén, munkában szintén. Ha eljutottam néhány buliba, csak részeges partiribncok voltak. Bár az utóbbi 3 évben már találtam stabilabb parti-fajtát, vegyes nemekkel, ámbár magasabb az átlagéletkor.
Na most jól kimagyaráztam, de szerintem mostmár nem érdemes egy lány lenyűgözni ezzel. Szerintetek? Lehet, hogy maga a dolog igy 10 másodpercig tart, majd reggel "könnyitek" magamon, igy talán jobb is lehet :)
NE MOND EL! Tapasztalat, eddig 2 csajt riasztottam el vele, elsőnek nem volt nagyon ínyére való, h 27 évesen ő veszi el a szüzességem a második meg nem hitte el sehogy sem, h nemrég még az voltam... többek közt ez lett a szétmenés oka pár hónap után mindkét esetben!
Mondj annyit, h inkább nem akarsz beszélni az előző kapcsolataidról, mert téged nem a múlt, hanem a jelen és a jövő érdekel, és abban nem a régi barátnők hanem az a lány van, akivel vagy!
29 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!