Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 28F vagyok, és szűz. Lehet,...

28F vagyok, és szűz. Lehet, hogy nemsokára lesz barátnőm, elmondjam vagy letagadjam?

Figyelt kérdés

28F vagyok, és szűz. Lehet, hogy nemsokára lesz barátnőm, elmondjam vagy letagadjam?

Sajnos koraszülött vagyok, igy kisebb hátránnyal indultam, ez is benne lehet. Előszőr 14 évesen zúgtam bele évekig egy lányba, ez 21 éves koromig tartott. Álomvilág volt, tudom. Középiskolában 90% pasi, főiskolán szintén, munkában szintén. Ha eljutottam néhány buliba, csak részeges partiribncok voltak. Bár az utóbbi 3 évben már találtam stabilabb parti-fajtát, vegyes nemekkel, ámbár magasabb az átlagéletkor.

Na most jól kimagyaráztam, de szerintem mostmár nem érdemes egy lány lenyűgözni ezzel. Szerintetek? Lehet, hogy maga a dolog igy 10 másodpercig tart, majd reggel "könnyitek" magamon, igy talán jobb is lehet :)

2013. aug. 18. 00:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

NE MOND EL! Tapasztalat, eddig 2 csajt riasztottam el vele, elsőnek nem volt nagyon ínyére való, h 27 évesen ő veszi el a szüzességem a második meg nem hitte el sehogy sem, h nemrég még az voltam... többek közt ez lett a szétmenés oka pár hónap után mindkét esetben!

Mondj annyit, h inkább nem akarsz beszélni az előző kapcsolataidról, mert téged nem a múlt, hanem a jelen és a jövő érdekel, és abban nem a régi barátnők hanem az a lány van, akivel vagy!

29 F

2013. aug. 18. 01:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik barátom nem volt már szűz, ezt biztosra tudom, mégis nagyon bénázott, és gyorsan elment... Szóval szerintem nem kell elmondanod, hogy szűz vagy, max (ha már ott vagytok olyan helyzetben) hogy nem vagy túl gyakorlott. De ha magabiztosan viselkedsz, lehet fel se tűnik neki, annyira nem nehéz :D
2013. aug. 18. 11:48
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem értem hogy ti szüzek miért vagyok ennyire naivak! Egyrészt 10 év aktív szexuális életed hiányzik és el is felejtheted hogy ez a tíz év valaha is visszajön. Másrészt! Minden kapcsolat elején az ismerkedésnél kiderül hogy kinek milyen múltja van, miket élt át, miket szeret, itt még lehet visszakozni ha az egyik fél nagyon beteg igényekkel jön. Hogy lehet egy ilyet eltitkolni? Vagy eleve hazugsággal indítasz? WTF
2013. aug. 18. 23:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát ha így nagyobb esélye van akkor miért ne? Vagy akkor neki már nem jár egy kapcsolat sem? Akassza fel magát, vagy mi? Ha zavarnak a naiv szüzek, akkor ne kattints a kérdéseikre.
2013. aug. 19. 13:10
 15/15 A kérdező kommentje:
igen, 10 év kimaradt... de ez nem fog lelkileg kettétörni, mert igenis akartam, csak ehhez 2 ember kell, másrészt azért nem mindenki másnak van meg ez az aktiv 10 év.
2013. aug. 19. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!