Hogyan mondjam el a barátomnak, hogy még szűz vagyok?
Milyen célzást lehet tenni, amiből veszi a lapot? Így konkrétan megmondani nem merem, nem tudom, mit szólna hozzá, ezért inkább ,,rávezetném" valahogy...
Minden segítséget köszönök!
Én 20/L ; ő 30/F
Én úgy mondtam el, hogy elmeséltem neki h a bnőm buliban vesztette el, aztán hozzátettem hogy hát én biztos nem így akarom majd, hanem szerelemből.
És le is esett neki gondolom, mert mielőtt lefeküdtünk mondta hogy kicsit fájni fog ahogy átszakad a szűzhártyám... :)
20 évesen ez neked probléma???
Akkor tényleg mesélj neki majd valami rövid történetet róla.
De számolj vele, hogy ezt hamar lesz, mert 20 év fölött már nem szoktak sokat várni.
Kivéve persze, ha eleve megmondod neki, mert akkor remélhetőleg türelmesebb lesz.
Ja: a férfiak nem értik a célzásokat.
Az egyértelmű célzásokat sem!
Mi már pár hete jártunk, és akkor még sokat MSN-eztünk ott írtam neki, mikor szóba jött. Utána fél órát bőgtem, ő meg vigasztalt, h ez milyen jó. Én is 20 fölött voltam.
Sztem ha nálatok is szóba kerül a téma, hozd fel neki. Ha szeret nem hinném, h zavarja. i azóta is együtt vagyunk. 5 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!