Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kezdő bi srácok! Ti is parázto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdő bi srácok! Ti is paráztok, hogy lebuktok?

Figyelt kérdés
Pár hete jöttem rá, hogy izgat srácokkal is. Azonban nem szeretném ha ez kiderülne. Ezért pl nem szívesen adok ki képet. Mennyi esély van rá, hogy így is találok majd egy srácot, akivel kipróbáljam? Főleg olyanok véleménye érdekel, akik már túl vannak ezen. Ők hogy csinálták, stb.

2016. nov. 22. 11:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A legkevésbé sem parázok ilyesmi miatt, én bármikor felvállalom magam, ha szükséges.
2016. nov. 22. 12:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ettől nem paráztam sosem. Betegségektől sokkalinkább.
2016. nov. 22. 12:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Először amikor sráccal ismerkedtem énis nagyon izgultam meg paráztam, aztán több napon keresztül dumáltunk, itt meg skypeon mire végül cseréltünk képet, meg még pár hét volt mire tényleg találkoztunk..mindkettőnknek a másik volt az első srác akivel neten ismerkedett
2016. nov. 22. 12:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
egy házibuliban csináltam először, mondjuk bezártuk az ajtót de utána sokszor csináltuk még és mivel én nagy családban éltem elég nagy volt a lebukás veszélye, hugaim elég hamar meg is sejtették:D
2016. nov. 22. 12:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha a profilodra nem raksz fel képeket, azzal semmi baj, ha mellette azért adsz egy pontosabb leírást a külsődről (magasság, haj, alkat, szem, stb).

De azért amikor már privátban beszélgettek, akkor illene küldeni pár képet.

Én is olyan vagyok mint te, csak már pár éve csinálom a dolgot. Szerintem ismerkedéskor közel 100 embernek küldtem már képet és sosem lett belőle semmi. Másoktól sem hallottam hogy ezzel bajuk lett volna.

2016. nov. 22. 14:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt miért nem a biszexualitás kategóriába írtad?!
2016. nov. 22. 15:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom mert a kerdezo biszex, de a kerdese nem biszexualis termeszetu hiszen nem erint lanyt. A kerdezo az egyenmu szexualis kapcsolatok lebukasatol valo felelemrol kerdez, tehat homoszexualis kapcsolat ergo homiszexualis kategoria
2016. nov. 22. 15:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

képért kép.

amúgy ha ebuksz akkor az is aki ismer téged,ez kölcsönös.ezért ha szavahihető ember vagy akkor nem kell parázni neked fognak hinni nem a másiknak.

amugy ne tedd ki profilba a pofid...meleg társkeresőn.

2016. nov. 23. 21:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A 8-as jól mondja.

Lebuksz? Ő is lebukik :D - Ez a dolog kölcsönös függésről szól. Senki nem árul be senkit, különben az is lebukna, aki beárult :D

2016. nov. 24. 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!