Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Először a Samba-t, most meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Először a Samba-t, most meg yangee-t vonták ki a forgalomból. CSajok ti nem paráztok?

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve szedem a fogamzásgátlókat. (Most yasminelle-t írt fel. ) Remélem nem lesz mellékhatása, mert az orvosok nem válaszolnak őszintén a kérdéseimre szerintem. Csak így: "Nem lesz semmi baj, kicsi a hormontartalma az ilyen gyógyszereknek." AZtán 10 év múlva kiderül, hogy méreggel tömjük magunkat. Honnan tudhatjuk, hogy az új gyógyszereknek milyen lesz a hosszútávú hatása? Sehonnan. Rajtunk tesztelik kb.:S
2011. szept. 12. 16:32
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
Igazából szerintem ezen kár parázni. Az, hogy mit teszel a testeddel, a te döntésed, ha nem akarod szedni, ne szedjed, szíved joga, én bízom a dokimban. Lehet, hogy az idő majd nem engem igazol, de ha ilyenek miatt idegeskednék, akkor nem is élnék... Szerintem egyenlőre ez a legbiztosabb módszer, és ahogy én veszem észre az orvostudomány nem visszafelé fejlődik, ha egyszer ezek a gyógyszerek nem jók, mert vannak jobbak, miért ne vonnák be őket?
2011. szept. 12. 16:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

hú, nekem először, évekkel ezelőtt a yangee-t írták fel, de nem váltottam ki, mert nem találtam róla semmilyen megbízható információt.

ezek szerint jól tettem.

2011. szept. 12. 16:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Beleavatkozni a szervezet természetes működésébe sosem egészséges.Sokan nem tudják,hogy mekkora kockázatot vállalnak és hozzáteszem nem is érdekli őket,mivel a pozitívuma,hogy nem kell gumi,így a pasi se lép le,elvakítja őket.Aki megjárta a fogamzásgátlóval és maradandó károsodást szenvedett az természetesen csak károg és ezek a "mai alacsony hormontartalmú..." izék ma már nem okoznak gondot.Kivéve persze,ha igen.

A lelkiismeretes orvos legalább elmondja a kockázatokat,ha már a tájékoztatót úgysem olvassa el senki,vagy csak túlzásnak véli.

Bevonták ezeket,istenem.Majd más néven ugyanúgy pár hónap mlva forgalomba kerül,elnevezik X generációsnak és szuper jó cuccként reklámozzák és felírják.Hogy mit okoz,az pedig majd idővel kiderül.Természetesen nem a fogamzásgátlótól lesz valaki meddő,á,dehogy!

2011. szept. 12. 22:27
 4/5 Dilettáns döggomba ***** válasza:
100%
A Jangee-t tudtommal csak ideiglenesen vonták ki valami engedély mizéria miatt.
2011. szept. 13. 18:49
 5/5 anonim válasza:
Szoríts a térded közé Algopirynt. Az olcsóbb.
2012. szept. 2. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!