Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először a Samba-t, most meg yangee-t vonták ki a forgalomból. CSajok ti nem paráztok?
hú, nekem először, évekkel ezelőtt a yangee-t írták fel, de nem váltottam ki, mert nem találtam róla semmilyen megbízható információt.
ezek szerint jól tettem.
Beleavatkozni a szervezet természetes működésébe sosem egészséges.Sokan nem tudják,hogy mekkora kockázatot vállalnak és hozzáteszem nem is érdekli őket,mivel a pozitívuma,hogy nem kell gumi,így a pasi se lép le,elvakítja őket.Aki megjárta a fogamzásgátlóval és maradandó károsodást szenvedett az természetesen csak károg és ezek a "mai alacsony hormontartalmú..." izék ma már nem okoznak gondot.Kivéve persze,ha igen.
A lelkiismeretes orvos legalább elmondja a kockázatokat,ha már a tájékoztatót úgysem olvassa el senki,vagy csak túlzásnak véli.
Bevonták ezeket,istenem.Majd más néven ugyanúgy pár hónap mlva forgalomba kerül,elnevezik X generációsnak és szuper jó cuccként reklámozzák és felírják.Hogy mit okoz,az pedig majd idővel kiderül.Természetesen nem a fogamzásgátlótól lesz valaki meddő,á,dehogy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!