Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is féltek, hogy lebuktok?
én szeretném majd felvállalni de még nem érzem elég késznek magam.
16/f
Én szeptemberben kezdtem el felvállalni magam, mondjuk nagyjából csak megerősítettem a feltételezéseket mert látszik rajtam, hogy meleg vagyok. A legközelebbi barátaim és a családom tud róla.
19/Feminin/Passzív
Ha igazi barátok akkor nem "pletykál mind", hanem megérti hogy azért mondtad el neki mert bízol benne hogy nem mondja el másnak..
Én pl. ha haverom(akivel jóba vagyok) megkérdezné, én nyugodtan megmondanám neki hogy mi a helyzet mivel tudom hogy nem adja majd tovább másnak..
Régen nem tudta rólam senki, de mióta felkerültem egyetemre, teljesen nyitott vagyok. Szerencsére ezt a környezetem is lehetővé teszi. Akárkivel beszélgetés során szóba kerül a kapcsolat téma, és kapok egy kicsit konkrétabb kérdést, minden probléma nélkül elmondom hogy a saját nememhez vonzódom, és ők is ugyanolyan természetesen reagálnak.
Ha nem érzed még késznek rá magad, ne coming outolj, de ha egyszer eljutsz oda és fel mered teljesen vállalni magad, az a szabadság elmondhatatlanul jó érzés lesz. :) Addig meg kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!