Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem féltek az betegségektől és idegenekkel való szextől? (meleg kérdés)
Engem ez a veszély nem fenyeget mert amilyen erkölcsös vagyok soha nem mennék bele egy alkalmi kapcsolatba.
19/Feminin/P
"mostanra nagyon megnőtt a melegek száma" - ezt mégis hogy képzeled el a gyakorlatban? :D
Olyan, mintha én azt mondanám, hogy mostanra nagyon megnőtt a balkezesek száma.
A kérdésre válaszolva: én félek a betegségektől, emiatt nem is mernék idegennel szexelni csak olyannal max, akiben maximálisan megbízom, ill. akiről tudom, hogy olyan "fajta", aki nem meri úgy kezelni egy idegen pasival való szexet, mintha csak lemenne a boltba venni egy kenyeret.
Az, hogy valaki gumival dug, még nem jelent biztonságot, mert már puszta orális szextől is el lehet kapni bármit.
Nekem az a fél óra öröm nem ér meg annyit, hogy utána hónapokig járjam az orvosokat.
#5: Igen, ahogy nő az emberek száma, úgy nő a homoszexuális emberek száma is. Ez szimpla egyenes arányosság. Ha az meleg:heteró arányra gondolsz, hogy az nőtt, akkor viszont ki kell, hogy ábrándítsalak. Ősidők óta nem változott nagyobb mértékben az arány, most sem változik. Ellenben a toleranciával és elfogadással, ami valóban növekszik, így egyre több meleg vállalja fel szexualitását. Ezért hiheted azt, hogy nagyobb az arány.
Kérdező:
Én egyáltalán nem félek a betegségektől. Egyrészt, mivel idegenekkel SOSE szexelek. Ha valaki valaha is jobban megtetszett, azt előtte megismertem, és miután már megbíztunk egymásban, utána feküdtünk le, de akkor is védekezve. Amióta van barátom, azóta pedig nem is fekszek le mással, csak vele, és tudom, hogy ő sem fekszik le mással, így most sem félek attól, hogy elkapok egy nemi betegséghez.
Szerintem ha valaki elég érett már hozzá, és nem fekszik le minden héten más-más személlyel, akkor nem kell félnie.
17/f/m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!