Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meleg?

Figyelt kérdés

Egerben egy boltba van egy pasi.

Olyan 35körül lehet.

Nagyon rövid őszesedő haja van.

De ez nem lényeges.

Szerintem meleg.

Magas hangon beszél,a mozdulati nem nagyon árulják el, hogy talán meleg.

Mosolygós kedves úriember.

Mivel én bi vagyok szeretnék jobban megismerkedni vele.

Mit tegyek? 18/F

2016. márc. 19. 08:19
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
hogy néz ki, az arca milyen? mert sok meleg fèrfinak van ilyen "babapopsis" arca :D mármint nem is látszik, hogy lenne borosta rajta. Én leszbikus vagyok, de az egyik meleg ismerősöm pl szőrtelenít, arcpakolásozik stb.. ès meglátszik az arcán, hogy meleg. Eddig az ilyen külsejű férfiak akikkel találkoztam melegek voltak :D de a legbiztosabb, ha megkérdezed, mit veszíthetsz vele? :)
2016. márc. 19. 10:00
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Jani vagyok. Sajnos nem tudom <-- nem ismerem
2016. márc. 19. 12:22
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem Nagy Antal lesz az ismerem...
2016. márc. 19. 13:45
 4/9 anonim ***** válasza:
17%
35 kilóval én férfinek semnevezném..
2016. márc. 19. 16:43
 5/9 A kérdező kommentje:

1-es köszönöm a biztatást,de gyakran járok abba a boltba,es kellemetlen lenne ha elutasitana. Amúgy mindig arc szőrzet nélkül láttam eddig.Meg ápoltnak tűnik a bőre is.

Legutoljára mikor voltam le volt vágva a haja, jo rövidre pár ősz hajszál közte.Alig bírtam megszólalni,annyira magával vonzott :)

2-es Hello :'D

3-as nem tudom ki az a Nagy Antal

4-es nem 35kilo hanem 35eves lehet

2016. márc. 19. 22:05
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
ja bocsi, azt olvastam annyi kiló.:D
2016. márc. 19. 22:51
 7/9 anonim ***** válasza:
94%
Nagy Antal?
2016. márc. 20. 16:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Bárki lehet meleg vagy nem méleg ennyiből nem tudod megmondani, ismerek olyat aki nagyon magas hangon beszél és mindenki azt gondolná róla hogy meleg közben meg hetero. És ismerek olyat aki teljesen férdias és meleg senki nem gondolná róla... Ezek csak sztereotípiák
2016. márc. 25. 14:46
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Barátkozz vele össze es hívd meg egy kávéra valamilyen ürüggyel:P:)

Beszélgessetek "mélyebb" témákról, valld be neki a szexualitásod, és az erre adott reakciója alapján lépj/ne lépj. A lenyeg hogy közeledj, próbáld mdgismerni;)

Sok sikert:*

2016. júl. 10. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!