Meleg vagyok. Mit tegyek hogy ne így álljanak hozzám az emberek?
Az egész még akkor kezdődött, amikor tavaly nyáron elutaztam az osztályommal osztálykirándulásra és azt vettem észre, hogy minden fiú arcát hosszabb ideg nézem, de amikor odafordítják a tekintetüket felém, zavarba jövök és elég frusztrált voltam egész idő alatt. A legjobb barátomat mindent elmondtam.. hogy mit érzek amikor ránézek egy fiúra, és hogy mennyire zavarba jövök. Ő rögtön levágta, hogy mi a helyzet, és mondta, hogy már régóta sejtette rólam, de nem szeretett volna letámadni mindenféle kínos kérdéssel.
Kiderült, hogy az egyik fiú osztálytársam mindent hallott és mindent elmondott a többieknek. Feltűnően kerülni kezdtek. Szerettem volna tiszta vizet önteni a pohárba, ezért úgy döntöttem beszélek velük ami nem úgy sült el, ahogy szerettem volna. Amikor közeledtem feléjük, hangos fújólásokat hallottam magam körül és amikor a barátomnak hitt emberrel beszélni szerettem volna, nem akart velem szóba állni.
Egyébként sokat beszéltem a már fent említett legjobb barátommal és ő sokszor ott volt mellettem, mindig segített ha kellett.
A szüleim szerencsére elfogadnak, már előtte is tudtam, hogy hogyan viszonyulnak a melegekhez, éppen ezért mertem nekik elmondani. Persze először lesokkoltak, de elfogadtak.
Most szeptemberben fogok majd középiskolába menni, szóval még van hátra néhány hónap azokkal, akik nap mint nap szekálnak és ez az amire nem tudok megoldást találni.
Köszönöm, aki elolvasta és válaszolni fog!
16/f
"A szüleim szerencsére elfogadnak"
Szerencsére?? XD Ha van agyuk, elfogadják.
Oszt társaidnak még vagy sose lesz agyuk... Ez van. Agyatlanokkal(, mint egy pohár) pedig nem kell foglalkozni.
De most komolyan érdekel mit gondol rólad egy asztalláb??
Ne hagyd magad szekálni. Minden ellen van logikus lépés. Ha példával élve rám írsz, elmondom mit tennék helyedbe, logikát használva.
" Mit tegyek hogy ne így álljanak hozzám az emberek?"
Beszélj velük, magyarázz. Persze sokaknak nincs esélyük felfogni dolgokat, így felejtős... gondolom osztálytársaid nagy részénél ez lesz. De szerencsére ahogy mondtam. herkentyű burger véleménye nem számít.
2. válaszoló:
Én értem, amit mondasz, és nem állítom, hogy nincs igazad, de olyan könnyű azt mondani, hogy ne foglalkozzon vele. Megtenni viszont nem olyan könnyű, ha az embert tényleg szekálják. Más kérdés, hogy talán tényleg nincs más megoldás.
Hogy lehetsz 16 éves, ha most mész gimibe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!