Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prűd csajok nem féltek hogy a pasitokat lenyúlja egy bevállalós csaj, aki jó az ágyban?
Olvasgatom a kérdéseket és hát szörnyű...
szinte alig van nő aki bármit megtenne a pasijának.. sokan már a szájbaélvezéstől félnek.. vki meg a domina szerepet nem próbálná ki semmi pénzért.. megint más szexi fehérneműt, v latexes rucit nem venne fel
mi van veletek csajoook?
csak én vagyok ilyen, h kb bármit megtennék egy pasi kedvéért? és nem érzek benne nehézséget, h kipróbáljak új, néha szokatlan dolgokat? mi bajom lehetne belőle? egyszer élünk... és az esetek 95%-ban én is élvezek bármit amit kipróbálok..
másokkal vajon mi van.. pszichológiai problémák?
engem még sose csaltak meg, lévén nincs okuk másnál keresni a jó szexet :) az ilyen prűd csajok nem félnek h valaki, mint pl. én, baromi könnyen akármelyikük pasiját le tudná nyúlni?
22/L
Gratulálok, hogy ilyen büszke vagy magadra. Lehet te vagy a vadmacska istennő az ágyban, de egy teát nem tudsz főzni.
Inkább neked lehet pszichológiai problémád.
Nem, nem félek, hogy le tudnád nyúlni. Biztos te meg nem kellesz hosszú távra senkinek. A nagy lepedőakrobatika nem az egyetlen dolog, ami kell egy kapcsolathoz.
Mindenki más. Mi van, ha a párunk is ugyanazt szereti mint mi?
Nem véletlen, hogy igazából itt írják, hogy semmit sem vállalnak be és nem épp a pasijukkal vannak kettesben.
Ugyan le nem tudna nyúlni egy bevállalósabb csaj egy prűd csajtól, de önmagában a prűdség miatt idővel szétmennék a lánnyal, az biztos.
1: ha a határaimra vagy kiváncsi: egyszer kipróbálnám a hármast. ha a barátomnak ez lenne élete vágya, akkor is. de tudni kell, h ezek a dolgok egy komoly, szoros kapcsolatban elég nagy bizalmat igényelnek. azért é se vagyok felelőtlen, bár gondolom a sok felszínes prűd emberke azt olvasta ki a kérdésemből :)
2: semmi baj velem főzés terén, köszönöm :) miért gondolod hogy aki jó az ágyban az hosszú távra nem kell senkinek?
23.52
mert ő még nem kellett hosszútávra senkinek, és azt gondolja magáról hogy jó ágyban. tudod, kegyes hazugság... :D
Sztem pedig kifejezetten helyes és dicséretes a kérdező hozzáállása.
Ilyen nőt akarnék, nem pedig olyat, aki szer szex után arra hivatkozik, hogy viszont milyen jól tud teát főzni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!