Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtakaptál már valakit? Vagy téged? (szex, maszti . )
Rajtakaptál már valakit valamin?Ha igen akkor kit s min?Idgene,barátot,rokont,családtagot?Masztin,szex?villantáson?Vagy téged?Ciki történetek?
kor
nem
Engem. Maszturbálás közben. Közeli családtag.
kor
nem
Igen. kit s min. Idgene villantás on.
kor
nem
Szexen, idegeneket. Házubuliban benyitottam egy szobába ahol a részeg csaj próbálta belegyömöszölni a csávó cuccot a puncijába:D
18/F
Kopogás?
1. Hatéves koromban éjjel, amikor arra ébredek, hogy bszottul fáj a fülem, kopognom kellett volna?
2. A barátnőmmel anyám lakásán voltam, mert nem tudtam hova vinni. Ő közben mit sem sejtve hazaért, neki kopognia kellett volna?
3. A feleségem a munkahelyen keresett, a kollégáim útba igazították. Amikor megtalálta a raktárajtót, benyitott. Raktárajtón szoktál kopogni?
4. Egy barátom balatoni nyaralóját kaptam kölcsön. Egy este kicsit elhajoltam a kiskocsmában. Mikor mentem ki a kocsihoz (most kössél bele ebbe is, igen, ittasan vezettem) kinyitottam az ajtót, a lányomék akkor kapkodták magukra a göncöt a hátsó ülésen. Te be szoktál kopogni a saját autód ajtaján, mielőtt beülsz?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!