Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti melegek, hogy vagytok a korotokkal? Engem zavar, hogy lassan 30 leszek
Ebben inkább az a zavaró,hogy lassan már nem lehetek "fiú",mintsem,hogy nem lehetek fiatalokkal.
Én már olyan 24 éves korom óta ezen agyalok..:(
28/F m
nem nézek ki 30nak...
hazudok a koromról.
Erre reagálnék:
Az a baj, hogy félrebeszélsz.
Azt mondod ők szakállas, öreg pocakosnak nézik a 30 fölöttieket, és ezt azzal próbálod megcáfolni, hogy nem igaz, mert te vicces vagy? Hol ebben a logika? Magyarán valóban szakállas, pocakos alak vagy, de fogadjanak el, mert legalább jól lehet veled dumálni?
Válasz:
Köszönöm! Anélkül, hogy ismernél megmondod milyen vagyok :) LÁTNOK VAGY:) Csak sajna rossz :D Se szakállam, se pocakom nincs :) Azért köszönöm, hogy eldöntötted :D
21-es vagyok,amikor 22 voltam,akkor egy közel 40 éves pasival találkoztam először:D
Nagyon jó teste volt:D
28-30 éves koromban én is sokat foglalkoztam a korommal, hogy már nem fogok kelleni senkinek... A harmincas éveimbe rengeteg kalandom volt egész fiatalokkal is. 37 évesen ismertem meg párom aki akkor 24 volt most 41 vagyok már 4 éve együtt vagyunk. Igyekszem nem elhízni stb..most is sok huszonévest megkaphatnék.
Úgyhogy ne aggódj a korod miatt annyit hanem pasizz sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!