Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 30 feletti melegek, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 feletti melegek, hogy vagytok a korotokkal? Engem zavar, hogy lassan 30 leszek

Figyelt kérdés
Kiakaszt, hogy 25 vagy 30 felett már esélyed sincs egy 20 alattinál, mert öreg, szakállas, pocakos, őskövületnek hisz, holott ugyanúgy jókat lehet velem is bevetni, jókat lehet dumálni, stb. Kicsit ijesztő, ha ez vár :(

2016. nov. 12. 14:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Ebben inkább az a zavaró,hogy lassan már nem lehetek "fiú",mintsem,hogy nem lehetek fiatalokkal.

Én már olyan 24 éves korom óta ezen agyalok..:(

28/F m

2016. nov. 13. 22:08
 22/26 anonim ***** válasza:
77%

nem nézek ki 30nak...

hazudok a koromról.

2016. nov. 14. 11:28
 23/26 A kérdező kommentje:

Erre reagálnék:

Az a baj, hogy félrebeszélsz.

Azt mondod ők szakállas, öreg pocakosnak nézik a 30 fölöttieket, és ezt azzal próbálod megcáfolni, hogy nem igaz, mert te vicces vagy? Hol ebben a logika? Magyarán valóban szakállas, pocakos alak vagy, de fogadjanak el, mert legalább jól lehet veled dumálni?

Válasz:

Köszönöm! Anélkül, hogy ismernél megmondod milyen vagyok :) LÁTNOK VAGY:) Csak sajna rossz :D Se szakállam, se pocakom nincs :) Azért köszönöm, hogy eldöntötted :D

2016. nov. 14. 23:38
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

21-es vagyok,amikor 22 voltam,akkor egy közel 40 éves pasival találkoztam először:D

Nagyon jó teste volt:D

2016. nov. 15. 02:38
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor ha a fiúk azt gondolják, hogy az idősebbek pocakosak és szakállasak, de te nem vagy az, akkor mi baj? Nyilvánvalóan ha meglátnak, megnyugszanak, hogy nincs mitől tartaniuk mert jól nézel ki és jófej vagy...
2016. nov. 15. 11:19
 26/26 Lacás1976 ***** válasza:
100%

28-30 éves koromban én is sokat foglalkoztam a korommal, hogy már nem fogok kelleni senkinek... A harmincas éveimbe rengeteg kalandom volt egész fiatalokkal is. 37 évesen ismertem meg párom aki akkor 24 volt most 41 vagyok már 4 éve együtt vagyunk. Igyekszem nem elhízni stb..most is sok huszonévest megkaphatnék.

Úgyhogy ne aggódj a korod miatt annyit hanem pasizz sokat.

2018. febr. 7. 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!