Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Titeket zavar ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Titeket zavar ha egy fiu nagyon b*zis?

Figyelt kérdés
Marmint az oke hogy vannak lanyos mozdulatai, de amikor tenyleg mar el sem lehet viselni mert ugy beszel mozog es teszi magat...titeket mennyire zavar? Kort is legyszi!
2016. júl. 25. 23:29
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
rettenetesen..azért nemkell plázapi.c.sának lennie..
2016. júl. 25. 23:30
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

Nagyon fel tudnak iritálni. De szerintem nem csak azokat akik a saját nemükhöz vonzódnak..

Nekem pl. van olyan ismerősöm(több is) aki a b*zi,homár,homokos stb.. kifejezéseket csak ezekre a kényeskedő feltűnési viszketekséges emberekre használják

2016. júl. 26. 00:14
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

A pasim is ilyen volt,de miattam megváltozott. Mostanra már csak 1-2 lányos mozdulata van.

Amúgy ja kicsit zavart, de mivel egyébként nagyon cuki és a személyisége is tetszett adtam neki egy esélyt.

21/F

2016. júl. 26. 00:34
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Engem egyáltalán nem zavar az ilyen.
2016. júl. 26. 00:46
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

Nem hinném, hogy ez határozná meg, milyen ember vagyok. Nem azért vagyok ilyen, mert ezt akartam, hanem mert ilyen a személyiségem. Addig pedig senki kedvéért nem fogok szenvedni a saját személyiségem miatt, míg egy pszichiáter nem mondja, hogy kóros. De hála istennek nem az. :)

Boldog vagyok így, és kívánom, hogy mindenki legyen boldog a saját bőrében, az otthonában. ^^ :)

2016. júl. 26. 10:12
 6/9 anonim ***** válasza:
71%

Igen, nagyon zavar. Legfőképp azért, mert az ilyen emberek felelősek leginkább azért, hogy a társadalom elítél minket. Az rendben van, hogy valaki alapból ilyen, ez számára a természetes viselkedés, de azért vannak dolgok, amiken lehet változtatni, csak megszokás kérdése. Pl. a menésen, nem kell mozdulatlan felsőtesttel, párhuzamos lábakkal járni mint a kislányok, s akkor már az utcán nem fog senki 20 m-ről kiszúrni, hogy jé, ott egy meleg.

A beszéden megint lehet változtatni. Arról megint nem tehet senki, ha valakinek vékonyabb a hangja, de a beszédstíluson, hanglejtésen igenis lehet változtatni, s csak megszokás kérdése. Kamaszkoromban én is ilyen voltam, de aztán változtattam ezeken, szóval tapasztalatból írok.

Emellett nem kell a divatot túlzásba vinni, nem kell szedetni a szemöldököt stb. Ezekkel az apró odafigyelésekkel nagyon sokat lehetne tenni azért, hogy elfogadottabb legyen a melegség.

2016. júl. 26. 10:55
 7/9 anonim ***** válasza:
70%

igen

24

2016. júl. 26. 16:08
 8/9 anonim ***** válasza:
77%

zavar és alapból kerülöm ezt a fajtát, bocs

25/f

2016. júl. 27. 12:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Társkeresésnél nekem kiesik ez a típus, de alapjáraton nem zavar, amíg nem társul flegmasággal és sértődékenységgel.
2016. júl. 27. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!