Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Titeket zavar ha egy fiu nagyon b*zis?
Nagyon fel tudnak iritálni. De szerintem nem csak azokat akik a saját nemükhöz vonzódnak..
Nekem pl. van olyan ismerősöm(több is) aki a b*zi,homár,homokos stb.. kifejezéseket csak ezekre a kényeskedő feltűnési viszketekséges emberekre használják
A pasim is ilyen volt,de miattam megváltozott. Mostanra már csak 1-2 lányos mozdulata van.
Amúgy ja kicsit zavart, de mivel egyébként nagyon cuki és a személyisége is tetszett adtam neki egy esélyt.
21/F
Nem hinném, hogy ez határozná meg, milyen ember vagyok. Nem azért vagyok ilyen, mert ezt akartam, hanem mert ilyen a személyiségem. Addig pedig senki kedvéért nem fogok szenvedni a saját személyiségem miatt, míg egy pszichiáter nem mondja, hogy kóros. De hála istennek nem az. :)
Boldog vagyok így, és kívánom, hogy mindenki legyen boldog a saját bőrében, az otthonában. ^^ :)
Igen, nagyon zavar. Legfőképp azért, mert az ilyen emberek felelősek leginkább azért, hogy a társadalom elítél minket. Az rendben van, hogy valaki alapból ilyen, ez számára a természetes viselkedés, de azért vannak dolgok, amiken lehet változtatni, csak megszokás kérdése. Pl. a menésen, nem kell mozdulatlan felsőtesttel, párhuzamos lábakkal járni mint a kislányok, s akkor már az utcán nem fog senki 20 m-ről kiszúrni, hogy jé, ott egy meleg.
A beszéden megint lehet változtatni. Arról megint nem tehet senki, ha valakinek vékonyabb a hangja, de a beszédstíluson, hanglejtésen igenis lehet változtatni, s csak megszokás kérdése. Kamaszkoromban én is ilyen voltam, de aztán változtattam ezeken, szóval tapasztalatból írok.
Emellett nem kell a divatot túlzásba vinni, nem kell szedetni a szemöldököt stb. Ezekkel az apró odafigyelésekkel nagyon sokat lehetne tenni azért, hogy elfogadottabb legyen a melegség.
zavar és alapból kerülöm ezt a fajtát, bocs
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!