Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb 180cm alatti aktív melegek, zavarna titeket ez?
Zavarna-e titeket hogy a párotok/partneretek fiatalabbként magasabb és passzív?
Fiatal vagyok, magas, és passzív.
Én bennem alapként az rakódott le, hogy a párok idősebb aktív tagja magasabb, a fiatalabb passzív tag pedig alacsonyabb.
De mi van, ha ez megfordul és az alacsonyabb az aktív idősebb férfi, és magasabb a passzív fiatalabb fiú?
Szóval, idősebb 180cm alatti aktív melegek, zavarna titeket ez?
Engem nem zavarna.Sőt.Kifejezetten izgat!!!!
Írj privit
Én valahogy hasonlóan vagyok ezzel, hogy ha már passzív vagyok, akkor az aktív legyen izmosabb, magasabb vagy idősebb, mert számomra akkor domináns egy aktív, és a lényeg hogy ő a domináns.:DD Persze vannak kivételek :DD
De ezt persze nem úgy kell érteni, hogy akkor a 10 évvel idősebbek jönnek be, max 3-4 év :D 16/f
"De ezt persze nem úgy kell érteni, hogy akkor a 10 évvel idősebbek jönnek"
Kár :)
Nekem mindenesetre bejönnek a nálamnál 10évvel idősebb férfiak is, 16 éves létemre.
De engem igazából az nem is annyira zavar hogy passzívként magasabb lennék ha a párom aktív és alacsonyabb.
Hanem hogy én fiatalként lennék magasabb nála. Igazából ez zavarna.
Mit tegyek hogy ez ne zavarjon?
Picit lehet magasabb, de túl sokkal nem.
Én 177, 181-182-re még azt mondom oké.
Nem tudom miért, engem a törpcukik izgatnak (170-180 cm).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!