Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar, hogy minden passzív nagy méretet akar?
Én sem olyat keresek, akinek nagy. Nem is ez a szempont, ami alapján barátot keresek magamnak...
20/f
Szia, én aktív vagyok hasonló mérettel, de eddig nem volt problémám vele, mondjuk nem a széjjelb***ott, bulikirálynő passzívokkal ismerkedtem sose, mindig az igazi emberi értekekkel rendelkező pasikat kerestem. Több partnerem mondta, hogy jobb is ez a méret, mert legalább valóban az élvezetekre koncentrálhat a fájdalom helyett. Sőt az egyik pasim úgy élvezett rendszeresen, hogy a farkához sem nyúlt.
Nyilván így is előfordulhat a jövőben, hogy valakinek ez valóban kevés lesz, de ha komoly a kapcsolat és szeretjük egymást, ezt annyi mindennel lehet kompenzálni. Jó technikával, ügyes kéz- és nyelvjátékkal, hosszas kényeztetéssel, szexuális segédeszközökkel.
Nekem is oda van írva, hogy 18-25 éves srácot keresek, de voltam már 29 évessel és vele is jó volt.
Szóval ne vedd készpénznek azt, amit adatlapokon látsz olvasva. Az csak amolyan iránymutató inkább farokméret vagy kor tekintetében, nem pontos dolog.
22/F
Kicsit szeretnek, am fontos, hogy legyen sportos, humoros, helyes, jolelku az az aktiv urfi.😉
Ha budan el az elony.😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!