Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti melegek, hogy vagytok a korotokkal? Engem zavar,
hogy lassan 30 leszek
Én egy 36 éves férfival vagyok, tiniként. És tökéletes, imádom :D
2016. nov. 12. 14:46
Hiába találsz egy cuki tinit, az idő múlni fog és ő is megöregszik. Akkor lecseréled, vagy mi?
Neked miért nem jók a 30 évesek?
2016. nov. 12. 14:48
13/26 A kérdező kommentje:
Oh bocs! Az utolsóra nem reagáltam. Nem fogadom el a korosztályom? Ki mondta! Én nem! csak jobban izgatnak a tinik, mert velük vagyok jobban egy húron. A korombeliek nagyrésze nem úgy él mint én. Mivel én megcsináltam, hogy legyen szabadidőm és a magam főnöke legyek, így elég szabadon élek, stb. És még sorolhatnám miben érzem azt, hogy kilógok.
14/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit hoz az élet. Logikusan ha jó pár leszünk, stb az évek összekötnek majd és nem az lesz a lényeg, hogy 16 éves legyen, de míg nincs meg a nagy ő miért ne nézhetnék fiatalabbat?
Hát, mert nem kellesz nekik :DDD
Egyébként valami gáz lehet veled mert az én pasim is 39...
24/f
2016. nov. 12. 15:45
Nem feltétlenül csak azzal van a baj, aki 20 alatti és inkább a saját korosztályában keresgél... annyi idősen engem is (és lehet, hogy téged is?) max 25 éves korig érdekeltek a pasik. Lehet, hogy nálad sem oké minden, ha kvázi előírás, hogy csak 20 alatti srácot akarsz. :P
26f m
2016. nov. 12. 20:22
17/26 A kérdező kommentje:
Mondják, hogy a melegek rosszindulatúak:) És tényleg. Nem mondtam, hogy nem kellek nekik. Azt mondtam, hogy másnak gondolnak, mint a valóság. Tehát kicsit túl lett gondolva :)
Az élet 30 felett kezdődik melegként is! Azoknak van gondjuk 30 felett, akik képtelenek elfogadni a korukat. Én 33 vagyok és nem lennék huszonéves. Sokkal több élményem volt mióta 30 felett vagyok és a fiatal srácok imádják a 30 feletti pasikat :P
2016. nov. 13. 15:22
Kicsit engem is zavar, bár még csak 26 vagyok, de tinikkel párkapcsolatot semmi pénzért nem kezdenék, a legtöbbjük (akikkel én találkoztam) szeszélyes, azt se tudja még mit akar az élettől, megállapodásra képtelen volt. Természetesen kivétel mindig van, de még eggyel sem találkoztam. Szexben szívesen benne lennék, de arra valóban, inkább a saját korosztályukat keresik, ami szerintem teljesen normális, annak idején én is azt kerestem (volna, ha időben felfogom, hogy meleg vagyok).
2016. nov. 13. 16:54
Az a baj, hogy félrebeszélsz.
Azt mondod ők szakállas, öreg pocakosnak nézik a 30 fölöttieket, és ezt azzal próbálod megcáfolni, hogy nem igaz, mert te vicces vagy? Hol ebben a logika? Magyarán valóban szakállas, pocakos alak vagy, de fogadjanak el, mert legalább jól lehet veled dumálni?
2016. nov. 13. 16:59
Kapcsolódó kérdések: