Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 30 feletti melegek, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 feletti melegek, hogy vagytok a korotokkal? Engem zavar, hogy lassan 30 leszek

Figyelt kérdés
Kiakaszt, hogy 25 vagy 30 felett már esélyed sincs egy 20 alattinál, mert öreg, szakállas, pocakos, őskövületnek hisz, holott ugyanúgy jókat lehet velem is bevetni, jókat lehet dumálni, stb. Kicsit ijesztő, ha ez vár :(

2016. nov. 12. 14:01
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
71%
Én 19 vagyok, és még szűz, de ha egyszer odakerülne (végre) a sor, szerintem egy 25 éves srác még simán beleférne.
2016. nov. 12. 14:05
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Ne általánosíts, mert nekem például bejönnek az idősebb. férfiasabb pasik, persze csak akkor, ha jól tartja magát, ápolt és szexi. Nálam 45 a felső korhatár. 21f
2016. nov. 12. 14:16
 3/26 anonim ***** válasza:
96%

Kedves Kerdezo! A melegek vilaga sajnos nagyon szeszelyes, sok lelki szenvedest kell elviselni!!

En mar feladtam az ismerkedest, nem azert mert csunya vagyok hanem mert merlegeltem, nem eri meg az a sok fellengzos level, visszutasitas amit az ember kap.

Persze az ember szeretne boldog lenni, de nagyon pici az esely, hogy egy masik melegnel ezt megtalalhato.

Az elet egyebb teruletein kell felismerni a szepet es a jot!

Sok sikert es fel a fejjel!😉

2016. nov. 12. 14:16
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok, nem a kulsovel van gond, hanem a belsovel, a stilussal ahogy a melegek viselkednek a masikkal.

25\f

Javithatalanul kiabrandult.😉

2016. nov. 12. 14:21
 5/26 anonim ***** válasza:
82%
Én csak 23 vagyok, de már úgy érzem hogy csak álom lehet számomra hogy legyen egy helyes tinédzser korú barátom.
2016. nov. 12. 14:25
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Kedves #5, elolvastad a válaszom? ;)

#1es vagyok

2016. nov. 12. 14:26
 7/26 anonim ***** válasza:
82%
Sajnos kevesen osztják a te véleményed, szerintem. :D
2016. nov. 12. 14:30
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Az nem gondolod, hogy nem az a baj, hogy a 20 év alattiak nem akarnak téged, hanem az, hogy 3
2016. nov. 12. 14:37
 9/26 anonim ***** válasza:
69%

szóval: hanem az, hogy 30 évesen is rájuk hajtasz?

Miér várod el, hogy ők elfogadjanak öregebben, ha te sem fogadod el a saját korosztályod, vagy a hozzád illőket, hanem a kisfiúkra csorog a nyálad?

Ha pedig ápolt, borotvált, edzett vagy, akkor senki nem fogja az ellekezőjét hinni, mert nem vakok. Ja persze, azért dolgozni kell.

2016. nov. 12. 14:39
 10/26 A kérdező kommentje:
Persze az a baj mellette, hogy azért a tinik többsége ha kapcsolatot akar is max 20 évessel. Mert korabelivel akarja. Sajnos!
2016. nov. 12. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!