Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti melegek, hogy vagytok a korotokkal? Engem zavar, hogy lassan 30 leszek
Kedves Kerdezo! A melegek vilaga sajnos nagyon szeszelyes, sok lelki szenvedest kell elviselni!!
En mar feladtam az ismerkedest, nem azert mert csunya vagyok hanem mert merlegeltem, nem eri meg az a sok fellengzos level, visszutasitas amit az ember kap.
Persze az ember szeretne boldog lenni, de nagyon pici az esely, hogy egy masik melegnel ezt megtalalhato.
Az elet egyebb teruletein kell felismerni a szepet es a jot!
Sok sikert es fel a fejjel!😉
3-as vagyok, nem a kulsovel van gond, hanem a belsovel, a stilussal ahogy a melegek viselkednek a masikkal.
25\f
Javithatalanul kiabrandult.😉
Kedves #5, elolvastad a válaszom? ;)
#1es vagyok
szóval: hanem az, hogy 30 évesen is rájuk hajtasz?
Miér várod el, hogy ők elfogadjanak öregebben, ha te sem fogadod el a saját korosztályod, vagy a hozzád illőket, hanem a kisfiúkra csorog a nyálad?
Ha pedig ápolt, borotvált, edzett vagy, akkor senki nem fogja az ellekezőjét hinni, mert nem vakok. Ja persze, azért dolgozni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!