Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mindig egyedül maradok emiatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig egyedül maradok emiatt a hülye fétisem és life styleom miatt? 18f

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy infantilis vagyok, kisgyereknek érzem magam, szeretem ha így is kezelnek, szeretem a meséket és a játékokat. nagyon szeretem a disney juniort és a sohaország kalózokat meg a pizsihősöket. néha estére pelust is hordok, amit részben mert gyerekként sokáig bepisiltem, és kicsit még félek h nehogy előforduljon újra. azonban ez nem szexualitásom, mivel szexuálisan a fiúk indítanak be de nagyon. aki ezt szexualizálja az sztem kicsit beteg... azonban nekem szükségem van erre az életvitelre, mivel ha ez nincs, akkor eléggé megborúl az érzelmi stabilitásom és depis leszek...
2016. okt. 22. 18:23
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
100%

Alapvetően úgy gondolom, hogy nem baj, hogyha valaki egy bizonyos szintig gyerekes. Én szeretek gyereknek lenni és szívás a felnőtt lét.

Azonban úgy gondolom, hogy lehet, érdemes lenne felkeresned egy jó pszichológust. A bepisilés 4-5 éves kor felett már valami fajta szorongásra vezethető vissza, egy traumára, amit lehet, hogy most nem tartasz annak, de meghatározhatja a viselkedésedet. Fontos lenne ezt feloldani benned.

Ennek ellenére azonban szeritnem biztosan fogsz majd találni egy kedves fiút, aki elfogad olyannak, amilyen vagy. Ehhez az kell, hogy te elfogadd önmagadat, kétejek nélkül.

2016. okt. 25. 13:53
 22/23 anonim ***** válasza:
87%
csak egy dolgot magyarázz már meg legalább, mert nem értem... normális srácot akarsz, mert akik a behugyozásra meg a pelenkára izgulnak és az infantilis viselkedésre azok betegek... de ember, pelenkát hordasz...mégis mit gondolsz kiknek fog ez bejönni? és te betegezed le őket... nem fog veled senki összejönni, akinek ez nem jön be. vagy szeretik, viszont akkor esélyes, hogy ez egy fétis és a szexualitáshoz fog társulni, mert izgatja, hogy ilyen vagy vagy messziről el fognak kerülni, mert ez egy elég megosztó dolog.
2016. okt. 28. 14:38
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejösz 18/f
2016. okt. 28. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!