Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alterego klubba egyedül megéri elmenni?
Figyelt kérdés
2016. aug. 16. 21:12
1/5 anonim válasza:
Persze :) Én is jártam egyedül, és simán lehet ott ismerkedni :)
2/5 anonim válasza:
Ha ismerkedni akarsz, ez előnyös. Legalább mindenki tudja, hogy szabad préda vagy!
3/5 anonim válasza:
Néha elgondolkozok hogy azok akik Alterba járnak, vajon az évek alatt milyen lelki és személyiség sérüléseket szenvedtek, és eleve miért kötöttek ki ott. Én személy szerint egyszer voltam ott, de mér alkoholos befolyás alatt sem élveztem (lehet többet kellet volna innom, de akkor nem élveztem volna, hanem nem féltem volna, ami nagy különbség). Egyébként aki most le akarna pontozni vagy mi egyéb, az dobjon inkább egy PM-et és kivesézzük ennek a pszichológiáját..
4/5 oneluckybastard válasza:
Néha elgondolkozok hogy azok akik Alterba járnak, vajon az évek alatt milyen lelki és személyiség sérüléseket szenvedtek, és eleve miért kötöttek ki ott.
teljesen egyetertek veled,az egesz meleg bar kultura itthon teli van lelki roncsokkal,amit ok maguk persze nem vesznek eszre.
5/5 anonim válasza:
Már maga a poligámia is egy problémás dolog, mert az emberi fajban, csak szaporodási szempontból van poligámia, de mi melegek, nem szaporodunk csak élvezünk, így nincs értelme, hogy ne legyünk hűségesek egyetlen egy sráchoz, akinek a nézéséből tudjuk hogy mi a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!