Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, biszexek ti szoktatok este strandra járni esetleg balatonra, haverral vagy egyedül? Kort is irjatok!
Sziasztok :) az érdekelne egyedül vagy párotokkal jártok este a balatonra? :) izgi este? :D ugy halottam, hogy szoktak járni melegek és azt is, hogy valaki ott ismert meg valakit :) vagy jelenlegi párját :) gondoltam én is kimennék este balatonra :) nem csak ismerkedés miatt, jó dolog este járni? :D
21/m/p
Igen, a melegek a balatonra járnak ismerkedni...
És igen, a balatonra csak melegek járnak akik ismerkedni akarnak, szal nem kell izgulnod hogy véletlen egy heterót fogsz ki.
És az is igaz, hogy a balaton nem egy baromira tág földrajzi terület.
És nyilván senki nem ismerkedett ott meg senkivel. Már 70 éve mindenkit megfigyelek a balaton közelében, és állítom: senki nem jött össze senkivel.
Amúgy nem, nem várnék több értelmet egy 21 évestől.
Én a barátommal szoktam járni. Nem túl izgi nincsenek ott olyan sokan, meg heterók is szoktak oda járni.
20/F
A részletek engem is érdekelnének :D
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!