Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mindig egyedül maradok emiatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig egyedül maradok emiatt a hülye fétisem és life styleom miatt? 18f

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy infantilis vagyok, kisgyereknek érzem magam, szeretem ha így is kezelnek, szeretem a meséket és a játékokat. nagyon szeretem a disney juniort és a sohaország kalózokat meg a pizsihősöket. néha estére pelust is hordok, amit részben mert gyerekként sokáig bepisiltem, és kicsit még félek h nehogy előforduljon újra. azonban ez nem szexualitásom, mivel szexuálisan a fiúk indítanak be de nagyon. aki ezt szexualizálja az sztem kicsit beteg... azonban nekem szükségem van erre az életvitelre, mivel ha ez nincs, akkor eléggé megborúl az érzelmi stabilitásom és depis leszek...
2016. okt. 22. 18:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, sokak erre izgulnak, épp ezért igyekezz ne egyből erre terelni a témát és csak egy bizonyos fokú bizalom megszerzése után beszélj csak bővebben róla. Az meg, hogy milyen meséket nézel szerintem a legtöbb embernél nem kizáró ok, hisz manapság van egy halom harmincas-negyvenes férfi, aki My little pony-t néz, de ennek ellenére nem sok vizet zavarnak.
2016. okt. 22. 19:00
 12/23 anonim ***** válasza:
86%
A lényeg hogy legyen önbizalmad :)
2016. okt. 22. 20:05
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
2016. okt. 22. 21:06
 14/23 anonim ***** válasza:
96%
szerintem aranyos. 17f
2016. okt. 22. 22:26
 15/23 anonim ***** válasza:
46%
pszichológuson gondolkodtál már, vagy csak önző módon elvártad hogy ezt mindenki elfogadja?
2016. okt. 23. 11:04
 16/23 anonim ***** válasza:
58%
Hagyjátok mán a pszichológussal!!!Őt így kell elfogadni, a szülei is igy szeretik őt...😉
2016. okt. 23. 11:27
 17/23 A kérdező kommentje:
Sok ember van aki elnyomja magában egy alapvető szükségletét, legtöbben neurotikusak lesznek és pont ezért mennek pszichológushoz. szal sztem ezt egy pszichológus sem fogja lefojtani bennem. amúgy meg nem fogok mások kedvéért megváltozni, a tiedért meg főleg nem!
2016. okt. 23. 12:23
 18/23 anonim ***** válasza:
58%
elég gáz ez a jóvanazúgy hozzáállás. persze senkinek nincs szüksége kezelésre, mindenki jó úgy, ahogy van és tök normális-.- onnantól kezdve, hogy a barátja mellé fekszik, rajta meg pelenka van, szerintem nem csak rá tartozik..
2016. okt. 23. 12:55
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem a meséket, a pizsihősök meg kifejezetten jó darab.
2016. okt. 23. 15:06
 20/23 A kérdező kommentje:

"elég gáz ez a jóvanazúgy hozzáállás. persze senkinek nincs szüksége kezelésre, mindenki jó úgy, ahogy van és tök normális-.- onnantól kezdve, hogy a barátja mellé fekszik, rajta meg pelenka van, szerintem nem csak rá tartozik.."

dehogy nincs. annak aki magára vagy másokra ártalmas, annak van szüksége kezelésre.

Pedig de, csak rá tartozik. a barátot senki nem kötelezi arra hogy vele legyen, senki nem tart fegyvert a fejéhez, ha nem tetszik neki lehet lelépni....

2016. okt. 23. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!