Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire igaz, hogy a biszexuá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz, hogy a biszexuális fiúk többsége egy idő után teljesen meleg lesz?

Figyelt kérdés
2016. okt. 13. 23:36
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Nemhiszem h a "meleg lesz" helyes kifejezes, en meleg vagyok, de mikor elkezdett a tema megerni bennem es nemakartam elfogadni, majd kesobb mikor mar reszben elfogadtam azt gondoltam magamrol h biszex vagyok, aztan belattam h melegnek szulettem. Bar ez csak az en esetem:)
2016. okt. 14. 06:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A biszex fiúkról a többség azt gondolja h melegek lesznek.

A biszex lányokról a többség azt gondolja h heterok lesznek.

Marhaság az egész.

2016. okt. 14. 08:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mennyire bisex, és kivel akar élni.

Gay leaning bi, az meleg. Az max érdekházasságból él nővel, de alapból mindig pasival dug, és él, és szerelmes, nőt csak nagyon nagyriták ha épp olyan a hangulata vagy egyetlen egyel találkozik akivel megesik, de aztán 10 évig megint nem dug nővel.

Aki házas, és nővel akar együtt élni és élvezi a családot, gyerekeket stb, de időnként dug férfival meg smátol is vele, az sem feltétlenül bi, bár én nem tudom mert nekem melegnek kicsit zavarosak ezek a nem teljesen egyik vagy másik oldalhoz tartozó érzések.

2016. okt. 14. 12:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát maradjunk abban, hogy én eddig akit ismertem mind az lett.
2016. okt. 14. 23:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

én eddig nem lettem:D

26F

2016. okt. 15. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!