Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek egy ilyen kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a szomszéd sráccal nagyon jól megvagyunk. Tényleg remek a társasága, szeretek vele lenni, órákig tudunk dumálni. Ma megkérdezte hogy voltam e már pasival mire mondtam hogy nem. Megkérdeztem hogy miért és azt mondta hogy mert lehet tetszenék neki. És láttam rajta hogy elszomorodik szval őszinte nagyon. Egész délután gondolkodtam hogy tulajdonképpen nagyon szeretek vele lenni, lelki társ akkor miért ne? Legalábbis ne derüljön ki. Titokban lehet tartani egy ilyen kapcsolatot ha lenne? Ha kiderülne véletlen akkor gáz van nem? Meg egyáltalán milyen együtt lenni egy sráccal? 18,fiu2016. szept. 6. 20:04
1/7 anonim válasza:
Miert kellene titokban tartani?
2/7 anonim válasza:
Titokban lehet tartani egy ilyen kapcsolatot ha lenne?
- Igen lehet. Bár nem értem miért kellene titkolni,de a ti dolgoktok.
Ha kiderülne véletlen akkor gáz van nem?
- Miért lenne gáz?! A szerelem egyáltalán nem gáz. Az idiótákkal meg nem kell foglalkozni.
Meg egyáltalán milyen együtt lenni egy sráccal?
- Csodálatos. :3
Menj és próbáljátok meg.
3/7 anonim válasza:
ha szeretnél vele lenni akkor beszéljétek meg és élvezd:) ha félsz, beszéld meg vele, hogy kezeljétek diszkréten
4/7 anonim válasza:
szerintem menj bele ha szeretnéd:) titokba lehet tartani ha akarod
22f
5/7 anonim válasza:
Hát azért az, hogy tetszenél neki még nem egyenlő azzal, hogy boldogan éltek együtt amíg meg nem haltok. Lehet, hogy csak egy szexet akar. :D De ha ez tényleg egy komolyabb kapcsolat lenne, akkor nem lehetne örökre titokban tartani, az biztos.
6/7 anonim válasza:
De cuki :) Menj bele, ha ő se akarja, hogy kiderüljön akkor nem lesz gond.
7/7 boldi3 válasza:
Ki elől szeretnéd eltitkolni?
Mert nem mindegy...
De Szurkolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!