Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élettársammal azért jöttem össze, hogy el tudjak jönni otthonról, egy éve lakom nála, és vagyok a passzív fél, de most szerelmes lettem egy másik férfiba, akivel viszonyom van. Lakása nincs. Mit tegyek? 21/f
Hatalmas gerinctelenség valakit ilyen aljas módon kihasználni, hogy csak azért vagy vele, hogy nála lakhass.
Az meg, hogy emellett már viszonyod is van egy másikkal, ez meg a hab a tortán. Ne haragudj, de aki ilyen viselkedésre képes, annak nem lehet mit tanácsolni, mert az ilyen embernek semmi sem számít.
Az akkori párommal mit nem 120-ért hanem 200-ért találtunk munkát az elbérlet meg szintén ennyi volt, mert a belvároshoz kötődtunk, így kb 5 hónap után léptünk.
Amint elhelyezkedtünk Londonban már meg is beszéltük hogy ennyi volt, ez nem megy tovább váljunk szét barátságban.
Ezek teljesen természetese dolgok és nem azt néztük hogy ki fizette a gázt, ki a villanyt és ki vette a Nespresso kapszulákat, együtt voltunk, jó volt, elég volt, és én kb 20 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!