Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élettársammal azért jöttem össze, hogy el tudjak jönni otthonról, egy éve lakom nála, és vagyok a passzív fél, de most szerelmes lettem egy másik férfiba, akivel viszonyom van. Lakása nincs. Mit tegyek? 21/f
Ja mert a lakás a fontos. -.-"
Nemcsak a nők között vannak anyagias emberek. A férfiak között is akad szép számmal.
Nagyon fiatal vagy a sex-el pedig 'kifizetted' az albérletedet még többet is.
Ha szerelmes vagy akkor lépj, de lakás nélkül valóban nehéz lesz az új életed.
Ha anyukájával él az nem túl jó dolog, te lennél ott a 3. fél, az idegen, én nem nagyon ajánlom.
Ami meg a fizetéseket illeti, én jópár évvel ezelőtt- 25 vagyok- jöttem el Mo-ról mert olyan piszkosul jó fizetések voltak, hogy albérletre sem futotta volna belőle...
Szóval valakivel a lakhatás miatt jöttél össze és csalod. Most írhatnék, de ilyenkor már mintha falnak beszélnék, úgyhogy inkább csak pozitív választ adok.
Szerintem keress munkát, úgyszint a srác, akivel szerelmesek vagytok és keressetek albérletet. Vagy menjetek ki külföldre, ahol meg is fizetik az embert. Te meg már úgyis olyan önálló vagy, meg tudod oldani.;)
Ui: Miért fontos tudnunk, hogy te vagy a passzív fél?
Gratulálok!
Először is találd ki a fejedben, hogy hogy fogsz bocsánatot kérni az élettársadtól...de minél hamarabb költözz el.
Csak szimplán önállósodni akartál vagy családi problémák miatt jöttél el otthonról?
Nézzétek azért nem kéne a fejét leszedni, ha megnéznénk Mo-n hogy hányan élnek érdekkapcsolatban akkor egész érdekes statisztika jönne ki belőle.
Ha pedig az élettárs tudta volna az okot, szerintem akkor is így döntött volna, szóval szerintem a mérleg nyelve egyenlő.
Nem írta a kérdező hogy hatalmas szerelem volt és hogy most más valakibe szeretett bele, de ha ez lenne a helyzet, az is normális, minden ember így él.
Ha elmúlik egy szerelem, vagy megváltoznak a körülmények arrébb állunk, ellenkező esetben azt mondják hogy lúzer vagy.
Szerencsétlen kérdés mert nem fogsz sok pozitív választ kapni, de én értem a szerencsétlen szituációt.
Én írtam egyébként hogy külföldre mentem, pontosan Londonba, mert engem alapból irritált ez a 120-ért dolgozzak életfilozófia.
Akkor volt valakim, egykorúak voltunk de a körülmények nálunk is változtak és azonnal más párunk lett.
Ezért értem valamennyrie amit írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!