Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha a passzív srácnak szőrös a combja?
Figyelt kérdés
2016. okt. 7. 17:02
1/9 anonim válasza:
Attól függ kinek. Elég sok aktív finnyás az ilyenre.
3/9 Jávor Dávid válasza:
Mért borotvált legyen???😂😂😂😂😂
4/9 anonim válasza:
Passzívként szőrös vagyok mindenhol, és senkit se zavar ...
5/9 anonim válasza:
Nem érdekel, hogy szőrös vagy borotvált a combja. Ha szép izmos, akkor inkább legyen sima. Egyébként meg férfiasabb a szőrös...
6/9 anonim válasza:
Engem személy szerint nem érdekel. Van barátom és szeretem őt, nem számít hogy szőrös e a combja vagy nem.
25/F/a
7/9 anonim válasza:
"Nem érdekel, hogy szőrös vagy borotvált a combja. Ha szép izmos, akkor inkább legyen sima. Egyébként meg férfiasabb a szőrös"
Ennek mégis mi értelme van? Nem érdekel, de ha izmos akkor legyen sima. Ezt úgy mondják, hogy érdekel.
8/9 anonim válasza:
nem tetszik a sok szőr, de ha szerelmes vagyok, akkor lényegtelen
9/9 anonim válasza:
full passzív vagyok, és az átlagosnál sokkal szőrösebb. hónomat zacsimat borotválom, felső testemen rövidre vágom, minden más testrészemen nagyon szőrös vagyok, mindemellett nagyon férfias de a barátom oda van értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!