Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal passzív/uni srácok, nektek mennyire számít a partneretek magassága?
Sajnos, vagy nem sajnos, elég alacsony vagyok, 166cm körül. Érdekelne, nálatok mennyire szempont alkalminál/kapcsolatnál a partneretek/párotok magassága? :-) Meglepően kevesen utasítottak vissza emiatt, de kíváncsi vagyok mi a helyzet itt gyakorin. :D Kort, magasságot is írjatok ha kérhetem. :-)
18/F/a
nekem számít:) én magas vagyok és bár nem zavar ha a másik alacsonyabb nálam, a nagyon alacsony pasik nekem nem jönnek be:)
22f
Nekem számít, lehetoleg ne legyen alacsonyabb mint 180cm, bár pár kivétel azért van :P
én 188cm vagyok. 19/f,p
Ha lehet ne legyen nálam alacsonyabb :D Bár szerintem,ha amúgy minden más rendben lenne vele, akkor nem hiszem hogy elutasítanám :D
20/f/p 169 cm
úgy nagyon nem számít...lehet hülyén nézünk ki egymás mellett de na xd de az ágyban ez izgalmas. vagy inkább izgató. azt ne kérdezd hogy miért mert erre nem tudom a választ.
20/175
Én 175, párom 186 cm/38 éves, ő utálja a magas pasikat, soha nem volt neki nálam magasabb. Ő barna, én szőke.
Magasságon ne aggódj, sokan kedvelik a filigrán alkatot(alacsony,vékony)
24/passzív
Hát, hogy úgy őszinte legyek, egy kapcsolatban leginkább azt a bizonyos kawaii részt keresem :P Most ezt úgy olvashatja bárki, hogy: "kit érdekel, hogy te mit keresel egy kapcsolatban?" De ebből következik az, hogy vagy egy fejjel magasabb, vagy alacsonyabb :P De igazság szerint, sokat nem számít, hogy milyen magas, de ha magasabb egy kicsit mint én, akkor az már úgy kawaiibb xD
180
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!