Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiatal passzív/uni srácok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal passzív/uni srácok, nektek mennyire számít a partneretek magassága?

Figyelt kérdés

Sajnos, vagy nem sajnos, elég alacsony vagyok, 166cm körül. Érdekelne, nálatok mennyire szempont alkalminál/kapcsolatnál a partneretek/párotok magassága? :-) Meglepően kevesen utasítottak vissza emiatt, de kíváncsi vagyok mi a helyzet itt gyakorin. :D Kort, magasságot is írjatok ha kérhetem. :-)

18/F/a

2016. okt. 8. 19:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Csak hogy legyen egy kicsit szelsosegesebb valasz is :D

182cm vagyok es azt szeretem ha 190Folott van a partnerem. Nyilvan ha van ilyen 185-6 az mar okes :) az alacsonyabbakkal sose tudtam mit kezdeni, orulnek ha tudnek de vhogy ez nekem olyan mint masnak az hogy legyen lapos hasa, szep szeme, stilusa, alkata akarmi.

Nyilvan nem 100asaval szaladgalnak a magas helyes sracok de eddig is talaltam nem egyet :D

21fmp

2016. okt. 10. 19:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 185 vagyok, azt szeretem, ha a párom ennél nem magasabb, vagy ha igen, akkor csak 1-2 centivel (a jelenlegi párom 186). Úgyhogy én abszolút az alacsonyabb, vagy velem egymagas srácokat szeretem.

22f

2016. okt. 16. 15:55
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

173 vagyok.

+/-10cm.

vagy ha nagyon oké a srác akkor teszek engedményt.

31/f

2016. okt. 21. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!