Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyfarkú aktív fiúk, általában a passzív partneretek jól kezeli a nagy méreteteket, vagy szokott adódni ebből probléma?
Figyelt kérdés
2016. szept. 14. 16:09
1/14 anonim válasza:
az én párom elég nagy, sajnos emiatt nehéz a szex. Őszintén néha jobb lenne egy átlagos méret, fenéknél azért nem mindegy...
2/14 anonim válasza:
Eddigi egyetlen párom kifejezetten élvezte, ha tövig nyomtam neki, vele nem volt baj :)
3/14 anonim válasza:
szokott, ha csak nincs bejáratva rendesen :D
4/14 anonim válasza:
hát nekem kicsit nagyobb van (19cm), de ha nem vadállat módjára d@god, hanem odafigyelsz rá, mindenféle tekintetben, akkor maximálisan élvezni fogja a szexet
20 aktív
5/14 anonim válasza:
jól kezeli, ügyes fiú:) szopinál a nagy része a markában marad de nagyon jó minden:D
24F
6/14 anonim válasza:
volt akibe nem tudtam betolni de a mostani barátom élvezi
7/14 anonim válasza:
kicsit több idő kell az "előkészületekre", de utána már minden rendben és nem problémás
8/14 anonim válasza:
Szopni imádják.
Ha meg eleget ittak akkor popóba is simán bemegy.
Bár a legtöbb olyankor fel van izgulva, másnap szokott nekik fájni.
9/14 anonim válasza:
sose voltam fiúval nekem 25 cm hosszú de a nők megilyednek tőle..... mi lenne ha fiúnak csapnám ki és fenekébe kéne befogadnia... szivinffartus...
10/14 anonim válasza:
Nem mondom azt, hogy nem volt még belőle probléma, de azért több vagy kevesebb síkosítással, próbálkozással meg tudtuk oldani mindig, hogy becsússzon. Szóval én biztos nem cserélném el kisebbre, akkor sem, ha lehetne egyáltalán ilyet. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!