Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok abba a fiuba aki a legrégebbi gyerekkori baratom, de nem vagyok meleg. Mit tegyek? Nemrég találkoztunk ujra évek óta. Ő meleg lett nekem baratnőm van.
Megcsókolom újra?
Akkor miért írod, hogy nem vagy meleg?
Ha a szüleid ezért költöztek el, nyilván homofóbok és beléd táplálták hogy a homoszexualitás bűn.
Vagy meleg vagy és a szüleid miatt egyeztel még tudat alatt magaddal egy hetero kapcsolatban
Vagy bisex.
Előbbi esetenel ne vesztegesd a lány idejét, mert nem fog működni a kapcsolat. Mindig hiányozni fog az eletedbol valami és az ilyen esetek megcsalassal végződnek. Tisztazd magadban a nemi identitásodat. Ne félj az erzeseidtol, melegkent , bisexkent, ugyan az az ember vagy, nincs veled semmi baj. Tetszik neked egy fiú, na és? Az én családom szornyen homofób, hormon akozta bizonytalan időben is megvolt tiltva hogy lánnyal randizzak. Az emberek sajnos ilyenek. Ne torodj a szuleiddel, nem ezen múlik hogy milyen ember vagy, ez egy aprosag ha belegondolsz.
Ha bisex vagy gondold át kivel szeretnél lenni inkább, de mindenképpen legyel őszinte a baratnoddel ha a másikat választod. Ne csald meg és ne is valtsd le, mondd el neki mi bánt és nem vele van a baj, csak felszeretned fedezni a nemisegedet
19 éves hetero lány
"Kicsit még játszottunk is"
Ember te meleg vagy.
Hóbort? Ami tíz éve tart? Hát nem valószínű.
Beadták neked, hogy ez egy szörnyű dolog, így te is így állsz hozzá..
"Lehet ő tett ferdévé?"
Igen, lehet, hogy egyszer rádtüsszentett és elkaptad.
Ferdévé... nem vagy ferde. Húzd ki magad és egyenes leszel. Mellesleg nyilvánvalóan meleg (vagy biszex), de ez nem baj és főleg nem "ferdeség".
Ha úgy érzed tényleg nem tudsz nélküle élni, a barátnődbe pedig nem vagy szerelmes akkor ne szenvedtesd magad és beszéld meg vele, hogy mit érzel.
Egy idő után remélhetőleg elfogadod magad és nem fogod tagadni a szexuális hovatartozásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!